ROMANIA-ARGENTINA 0-0: Semne bune înainte de Euro 2016

PRO TV LIVE ROMANIA-ARGENTINA: Selecţionerul Victor Piţurcă a testat forţele tricolorilor înainte de campania pentru Euro 2016. 

05 mart. 2014, 16:22
ROMANIA-ARGENTINA 0-0: Semne bune înainte de Euro 2016

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA.

Min. 90: Fluier final, 0-0 scorul Romania-Argentina

Min. 84: Pantilimon, intervenţie FABULOASĂ pe linia porţii! 

Min. 65: România rezistă, 0-0.

Min. 57: Piţurcă mută prudent, îl introduce pe Lazăr

Min. 46: A început repriza secundă cu o ocazie uriaşă a argentinienilor

Min. 45: ROMANIA - ARGENTINA 0-0 LA PAUZĂ 

Min. 39: Tătăruşanu, magistral în faţa lui Aguero. România-Argentina rămâne 0-0.

Min. 36: Gol anulat pentru România

Min. 32: Maxim trece pe lângă deschiderea scorului, din centrarea lui Măţel

Min. 30. Ocazie uriaşă şi Argentina, Pintilii ne salvează de la primirea unui gol

Min. 23: Raportul cornerelor este 5-2 pentru tricolori

Min. 19: Ocazie uriaşă România, care joacă extrem de curajos în faţa starurilor sud-americane. 

Min. 14: Joc echilibrat, doar cu o uşoară dominare a Argentinei. 

Min. 2:  La prima atingere de balon a lui Messi, un murmur puternic a venit din tribună. Se pare că foarte mulţi spectatori au venit special pentru a-l vedea pe superstarul argentinian. Se pare că starul Barcelonei are probleme fizice


Nationala de fotbal a Romaniei va disputata astazi, de la ora 21:00, o partida amicala de gala impotriva reprezentativei similare a Argentinei.

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA.

Echipele de start:

România: Tătăruşanu - Măţel, Gardoş, D. Grigore, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Maxim, Tănase - Marica

Argentina: Romero - Zabaleta, F. Fernandez, Basanta, Rojo - Gago, Mascherano, Di Maria - Messi, Higuain, Aguero


Nationala Romaniei joaca astazi un meci amical de sarbatoare, la doar o zi distanta dupa ce intreg fotbalul romanesc a fost zguduit de decizia data de judecatori in “Dosarul transferurilor”, caz sfarsit prin condamnarea a opt oameni de fotbal la pedepse cu executare de la 3 ani si o luna pana la 6 ani si patru luni.

Tricolorii au sansa sa demonstreze diseara ca ratarea calificarii la CM 2014 a fost un moment nefericit, avand sansa unui rezultat surpriza, dupa cum declara Victor Piturca, care a spus ca pentru romani va fi mai usor meciul contra Argentinei decat cele din barajul cu Grecia, care au dus la ratarea calificarii la turneul final.

De cealalta parte, argentinienii isi vor contura la Bucuresti echipa cu care vor aborda CM din Brazilia de la vara. Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat ca meciul de pe National Arena este foarte important si ca acesta il va ajuta in stabilirea echipei pentru Mondialul din Brazilia.

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA. Partida se va disputa cu casa inchisa, toate cele 50.000 de bilete puse in vanzare pentru acest meci fiind vandute pana marti seara.

Romania si Argentina s-au intalnit pana acum de 5 ori, bilantul fiind favorabil sud-americanilor. Tricolorii au obtinut o victorie, 3-2, in 1994 la CM, in timp ce Argentina a castigat in 3 meciuri: 1-2 in 1974, 0-2 in 1978, 0-1 in 1982, toate amicale. Intre cele doua reprezentative a fost inregistrat si un meci egal, 1-1, la CM 1990.

ROMANIA – ARGENTINA, ORA 21:00, LIVE text pe RomaniaTV.net

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA Echipe probabile

Romania: Tatarusanu – Matel, Luchin, Gardos, Rat – Bourceanu, Pintilii – Torje, Maxim, Tanase – Marica
Antrenor: Victor Piturca

Argentina: Romero – Zabaleta, F. Fernandez, Garay, Rojo – Mascherano, Di María, Gago – Messi, Higuain, Aguero
Antrenor: Alejandro Sabella

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA, nou echipament pentru tricolori

Nationala Romaniei si-a prezentat, luni, noul echipament pe care tricolorii il vor purta in timpul preliminariilor pentru calificarea la turneul final al Campionatului European care va avea loc in 2016

Noul echipament va fi imbracat, in premiera, de elevii selectionerului in amicalul pe care Romania il va sustine in compania Argentinei, miercuri 5 martie, pe stadionul National Arena din Capitala.

Noul echipament, cel de baza folosit la partidele de pe teren propriu, se remarca prin galbenul solar si prin insertiile albastre de pe maneci si de pe spate, alaturi de obisnuitele dungi ale firmei producatoare. Insertiile de culoare albastra incadreaza numele tarii care iese in evidenta prin culoarea rosie.

Tatarusanu, Filip, Torje, Rusescu, Marica, Gardos, Matel, Chipciu, D. Grigore si L. Rus sunt fotbalistii care s-au transformat in manechine pentru o jumatate de ora si au imbracat primii noul echipament al nationalei Romaniei.

Noul echipament al nationalei Romaniei este disponibil, incepand de luni, in toate magazinele firmei producatoare cu preturi cuprinse intre 137 si 182 de lei.

a FIFA din Italia. La centru se va afla unul dintre arbitrii peninsulari cel mai bine cotati pe plan mondial, Gianluca Rocchi (40 de ani), el urmand sa fie ajutat de Elenito Di Liberatore (arbitru asistent 1), Gianluca Cariolato (arbitru asistent 2) si Marco Guida (al patrulea oficial).

 

ROMANIA-ARGENTINA LIVE: La o zi după "cutremurul" din fotbalul românesc, care s-a soldat cu numeroase arestări în "Dosarul Transferurilor", România are programat super-amicalul cu Argentina, de pe Arena Națională.

În meciul de la București, argentinienii promit să facă spectacol cu nume de rezonanță din fotbalul european, precum Messi, Higuain, Di Maria sau Aguero. De cealaltă parte, România revine în fața propriilor suporteri, după ce în luna noiembrie a pierdut barajul pentru Cupa Mondială, în fața Greciei lui Fernando Santos.

Victor Pițurcă poate miza în fața sud-americanilor și pe Buzbuchi, Rus, Filip și Anton, cu toții având ocazia să debuteze în tricoul echipei naționale.

ROMANIA-ARGENTINA, Lotul României:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Costel Pantilimon (Manchester City), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul Constanţa);

Fundași: Alexandru Măţel (Astra Giurgiu), Laurenţiu Rus (Dinamo), Srgian Luchin (Botev Plovdiv), Paul Papp (Astra Giurgiu), Florin Gardoş (Steaua), Dragoş Grigore (Dinamo), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano) şi Steliano Filip (Dinamo);

Mijlocași: Gabriel Torje (Espanyol), Alexandru Chipciu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe) şi Raul Rusescu (Sporting Braga).

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA: Șase schimbări pentru fiecare reprezentativă

Victor Pițurcă și-ar fi dorit să folosească un număr mare de jucători împotriva Argentinei, dar protocolul amicalului îi limitează opțiunile, iar selecționerul poate să facă doar șase schimbări.

"Sunt șase schimbări pe care pot să le fac, în funcție de nevoie, în funcție de cum va decurge jocul. Aș vrea să îi folosesc pe toți pe care îi am la dispoziție, dar nu pot face decât șase schimbări.

De la mijloc în sus trebuie să acordăm atenție specială și lui Messi, dar și lui Higuain, Lavezzi. Calitatea gazonului este foarte bună, terenul e drept. Păcat că nu am dat copertina de duminică. Până la ora jocului va fi foarte bun terenul. România poate surprinde echipa Argentinei", a spus Pițurcă (DETALII AICI).

Cel mai probabil, amicalul dintre România și Argentina, care trebuia să se dispute inițial în 2011, la inaugurarea Arenei Naționale, se va juca în fața unui stadion arhiplin.

ROMANIA-ARGENTINA, ECHIPELE PROBABILE:

România: Pantilimon - Mățel, Gardoș, Luchin, Raț - Bourceanu, Pintilii - Torje, Tănase, Stancu - Marica.

Argentina: Romero - Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo - Gago, Mascherano, Di Maria - Messi, Aguero, Higuain.

ROMANIA-ARGENTINA, ce spun statisticile

Miercuri seara, de la ora 21:00. “tricolorii” revin in fata propriilor suporteri, dupa ce in luna noiembrie 2013 a pierdut barajul pentru Cupa Mondiala din Brazilia, in fata Greciei.

De cealalta parte, argentinienii isi vor contura la Bucuresti echipa cu care vor aborda CM din Brazilia de la vara. Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat ca meciul de pe National Arena este foarte important si ca acesta il va ajuta in stabilirea echipei pentru Mondialul din Brazilia.
 
Pana acum, cele doua reprezentative de fotbal s-au intalnit de 5 ori, bilantul fiind favorabil sud-americanilor. Tricolorii au obtinut o victorie, 3-2, in 1994 la Campionatul Mondial, in timp ce Argentina a castigat in 3 meciuri: 1-2 in 1974, 0-2 in 1978, 0-1 in 1982, toate amicale. Intre cele doua reprezentative a fost inregistrat si un meci egal, 1-1, la CM din 1990.
 

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA, ROMANIA-ARGENTINA  avea parte probabil de un stadion plin. 



Pînă aseară se vînduseră peste 40.000 de bilete, spun surse federale. Tichetele mai sînt disponibile doar la casele de la Naţional Arena şi se vor vinde pînă la ora de start a meciului. La prima partidă a lui Lionel Messi în România, amicalul dintre Dinamo şi FC Barcelona, scor 0-2, au fost prezenţi aproximativ 40.000 de suporteri, cel mai ieftin tichet fiind atunci 99 de lei.

Meciul dintre România şi Argentina va avea loc miercuri, de la ora 21:00, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.


VIP

VIP 1– 800 lei
VIP 2 – 600 lei

CATEGORIA I
- Tribuna I, Inelul 2 – 120 lei
- Tribuna a II-a, Inelele 1 şi 2 – 120 lei

CATEGORIA A II-A
- Tribuna a II-a, Inelul 1 – 80 lei
- Tribuna I, Inelul 3 – 60 lei
- Tribuna a II-a, Inelul 2 – 60 lei
- Tribuna a II-a, Inelul 3 – 50 lei

CATEGORIA A III-A
- Tribuna I, Inelul 3 – 50 lei
- Tribuna a II-a, Inelul 3 – 40 lei
- Peluzele, Inelul 1 – 40 lei
- Peluzele, Inelul 2 – 40 lei

CATEGORIA A IV-A
- Peluzele, Inelul 3 – 30 lei

  
 
 

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA.

Min. 90: Fluier final, 0-0 scorul Romania-Argentina

Min. 84: Pantilimon, intervenţie FABULOASĂ pe linia porţii! 

Min. 65: România rezistă, 0-0.

Min. 57: Piţurcă mută prudent, îl introduce pe Lazăr

Min. 46: A început repriza secundă cu o ocazie uriaşă a argentinienilor

Min. 45: ROMANIA – ARGENTINA 0-0 LA PAUZĂ 

Min. 39: Tătăruşanu, magistral în faţa lui Aguero. România-Argentina rămâne 0-0.

Min. 36: Gol anulat pentru România

Min. 32: Maxim trece pe lângă deschiderea scorului, din centrarea lui Măţel

Min. 30. Ocazie uriaşă şi Argentina, Pintilii ne salvează de la primirea unui gol

Min. 23: Raportul cornerelor este 5-2 pentru tricolori

Min. 19: Ocazie uriaşă România, care joacă extrem de curajos în faţa starurilor sud-americane. 

Min. 14: Joc echilibrat, doar cu o uşoară dominare a Argentinei. 

Min. 2:  La prima atingere de balon a lui Messi, un murmur puternic a venit din tribună. Se pare că foarte mulţi spectatori au venit special pentru a-l vedea pe superstarul argentinian. Se pare că starul Barcelonei are probleme fizice


Nationala de fotbal a Romaniei va disputata astazi, de la ora 21:00, o partida amicala de gala impotriva reprezentativei similare a Argentinei.

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA.

Echipele de start:

România: Tătăruşanu – Măţel, Gardoş, D. Grigore, Raţ – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Maxim, Tănase – Marica

Argentina: Romero – Zabaleta, F. Fernandez, Basanta, Rojo – Gago, Mascherano, Di Maria – Messi, Higuain, Aguero


Nationala Romaniei joaca astazi un meci amical de sarbatoare, la doar o zi distanta dupa ce intreg fotbalul romanesc a fost zguduit de decizia data de judecatori in “Dosarul transferurilor”, caz sfarsit prin condamnarea a opt oameni de fotbal la pedepse cu executare de la 3 ani si o luna pana la 6 ani si patru luni.

Tricolorii au sansa sa demonstreze diseara ca ratarea calificarii la CM 2014 a fost un moment nefericit, avand sansa unui rezultat surpriza, dupa cum declara Victor Piturca, care a spus ca pentru romani va fi mai usor meciul contra Argentinei decat cele din barajul cu Grecia, care au dus la ratarea calificarii la turneul final.

De cealalta parte, argentinienii isi vor contura la Bucuresti echipa cu care vor aborda CM din Brazilia de la vara. Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat ca meciul de pe National Arena este foarte important si ca acesta il va ajuta in stabilirea echipei pentru Mondialul din Brazilia.

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA. Partida se va disputa cu casa inchisa, toate cele 50.000 de bilete puse in vanzare pentru acest meci fiind vandute pana marti seara.

Romania si Argentina s-au intalnit pana acum de 5 ori, bilantul fiind favorabil sud-americanilor. Tricolorii au obtinut o victorie, 3-2, in 1994 la CM, in timp ce Argentina a castigat in 3 meciuri: 1-2 in 1974, 0-2 in 1978, 0-1 in 1982, toate amicale. Intre cele doua reprezentative a fost inregistrat si un meci egal, 1-1, la CM 1990.

ROMANIA – ARGENTINA, ORA 21:00, LIVE text pe RomaniaTV.net

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA Echipe probabile

Romania: Tatarusanu – Matel, Luchin, Gardos, Rat – Bourceanu, Pintilii – Torje, Maxim, Tanase – Marica
Antrenor: Victor Piturca

Argentina: Romero – Zabaleta, F. Fernandez, Garay, Rojo – Mascherano, Di María, Gago – Messi, Higuain, Aguero
Antrenor: Alejandro Sabella

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA, nou echipament pentru tricolori

Nationala Romaniei si-a prezentat, luni, noul echipament pe care tricolorii il vor purta in timpul preliminariilor pentru calificarea la turneul final al Campionatului European care va avea loc in 2016

Noul echipament va fi imbracat, in premiera, de elevii selectionerului in amicalul pe care Romania il va sustine in compania Argentinei, miercuri 5 martie, pe stadionul National Arena din Capitala.

Noul echipament, cel de baza folosit la partidele de pe teren propriu, se remarca prin galbenul solar si prin insertiile albastre de pe maneci si de pe spate, alaturi de obisnuitele dungi ale firmei producatoare. Insertiile de culoare albastra incadreaza numele tarii care iese in evidenta prin culoarea rosie.

Tatarusanu, Filip, Torje, Rusescu, Marica, Gardos, Matel, Chipciu, D. Grigore si L. Rus sunt fotbalistii care s-au transformat in manechine pentru o jumatate de ora si au imbracat primii noul echipament al nationalei Romaniei.

Noul echipament al nationalei Romaniei este disponibil, incepand de luni, in toate magazinele firmei producatoare cu preturi cuprinse intre 137 si 182 de lei.

a FIFA din Italia. La centru se va afla unul dintre arbitrii peninsulari cel mai bine cotati pe plan mondial, Gianluca Rocchi (40 de ani), el urmand sa fie ajutat de Elenito Di Liberatore (arbitru asistent 1), Gianluca Cariolato (arbitru asistent 2) si Marco Guida (al patrulea oficial).

 

ROMANIA-ARGENTINA LIVE: La o zi după „cutremurul” din fotbalul românesc, care s-a soldat cu numeroase arestări în „Dosarul Transferurilor”, România are programat super-amicalul cu Argentina, de pe Arena Națională.

În meciul de la București, argentinienii promit să facă spectacol cu nume de rezonanță din fotbalul european, precum Messi, Higuain, Di Maria sau Aguero. De cealaltă parte, România revine în fața propriilor suporteri, după ce în luna noiembrie a pierdut barajul pentru Cupa Mondială, în fața Greciei lui Fernando Santos.

Victor Pițurcă poate miza în fața sud-americanilor și pe Buzbuchi, Rus, Filip și Anton, cu toții având ocazia să debuteze în tricoul echipei naționale.

ROMANIA-ARGENTINA, Lotul României:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Costel Pantilimon (Manchester City), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul Constanţa);

Fundași: Alexandru Măţel (Astra Giurgiu), Laurenţiu Rus (Dinamo), Srgian Luchin (Botev Plovdiv), Paul Papp (Astra Giurgiu), Florin Gardoş (Steaua), Dragoş Grigore (Dinamo), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano) şi Steliano Filip (Dinamo);

Mijlocași: Gabriel Torje (Espanyol), Alexandru Chipciu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe) şi Raul Rusescu (Sporting Braga).

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA: Șase schimbări pentru fiecare reprezentativă

Victor Pițurcă și-ar fi dorit să folosească un număr mare de jucători împotriva Argentinei, dar protocolul amicalului îi limitează opțiunile, iar selecționerul poate să facă doar șase schimbări.

„Sunt șase schimbări pe care pot să le fac, în funcție de nevoie, în funcție de cum va decurge jocul. Aș vrea să îi folosesc pe toți pe care îi am la dispoziție, dar nu pot face decât șase schimbări.

De la mijloc în sus trebuie să acordăm atenție specială și lui Messi, dar și lui Higuain, Lavezzi. Calitatea gazonului este foarte bună, terenul e drept. Păcat că nu am dat copertina de duminică. Până la ora jocului va fi foarte bun terenul. România poate surprinde echipa Argentinei”, a spus Pițurcă (DETALII AICI).

Cel mai probabil, amicalul dintre România și Argentina, care trebuia să se dispute inițial în 2011, la inaugurarea Arenei Naționale, se va juca în fața unui stadion arhiplin.

ROMANIA-ARGENTINA, ECHIPELE PROBABILE:

România: Pantilimon – Mățel, Gardoș, Luchin, Raț – Bourceanu, Pintilii – Torje, Tănase, Stancu – Marica.

Argentina: Romero – Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo – Gago, Mascherano, Di Maria – Messi, Aguero, Higuain.

ROMANIA-ARGENTINA, ce spun statisticile

Miercuri seara, de la ora 21:00. “tricolorii” revin in fata propriilor suporteri, dupa ce in luna noiembrie 2013 a pierdut barajul pentru Cupa Mondiala din Brazilia, in fata Greciei.

De cealalta parte, argentinienii isi vor contura la Bucuresti echipa cu care vor aborda CM din Brazilia de la vara. Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat ca meciul de pe National Arena este foarte important si ca acesta il va ajuta in stabilirea echipei pentru Mondialul din Brazilia.
 
Pana acum, cele doua reprezentative de fotbal s-au intalnit de 5 ori, bilantul fiind favorabil sud-americanilor. Tricolorii au obtinut o victorie, 3-2, in 1994 la Campionatul Mondial, in timp ce Argentina a castigat in 3 meciuri: 1-2 in 1974, 0-2 in 1978, 0-1 in 1982, toate amicale. Intre cele doua reprezentative a fost inregistrat si un meci egal, 1-1, la CM din 1990.
 

PRO TV LIVE ROMANIA ARGENTINA, ROMANIA-ARGENTINA  avea parte probabil de un stadion plin. 



Pînă aseară se vînduseră peste 40.000 de bilete, spun surse federale. Tichetele mai sînt disponibile doar la casele de la Naţional Arena şi se vor vinde pînă la ora de start a meciului. La prima partidă a lui Lionel Messi în România, amicalul dintre Dinamo şi FC Barcelona, scor 0-2, au fost prezenţi aproximativ 40.000 de suporteri, cel mai ieftin tichet fiind atunci 99 de lei.

Meciul dintre România şi Argentina va avea loc miercuri, de la ora 21:00, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

VIP


VIP 1– 800 lei
VIP 2 – 600 lei

CATEGORIA I
– Tribuna I, Inelul 2 – 120 lei
– Tribuna a II-a, Inelele 1 şi 2 – 120 lei

CATEGORIA A II-A
– Tribuna a II-a, Inelul 1 – 80 lei
– Tribuna I, Inelul 3 – 60 lei
– Tribuna a II-a, Inelul 2 – 60 lei
– Tribuna a II-a, Inelul 3 – 50 lei

CATEGORIA A III-A
– Tribuna I, Inelul 3 – 50 lei
– Tribuna a II-a, Inelul 3 – 40 lei
– Peluzele, Inelul 1 – 40 lei
– Peluzele, Inelul 2 – 40 lei

CATEGORIA A IV-A
– Peluzele, Inelul 3 – 30 lei