Profesoara umbla cu un cuţit în geantă şi îi blestema pe elevi, exclusă din învăţământ

Profesoara care umbla cu cuţitul în poşetă şi îi blestema pe elevi în timpul orelor a fost declarată inaptă de către Direcţia de Sănătate Publică. Femeia are contractul de muncă suspendat pe termen nedeterminat şi a fost trimisă la psihiatru.

28 iun. 2017, 07:19
Profesoara umbla cu un cuţit în geantă şi îi  blestema pe elevi, exclusă din învăţământ

Pe baza declarațiilor părinților și a celorlalte cadre didactice, a zecilor de reclamații sosite pe numele ei dar și a istoricului medical, femeia a primit calificativul inapt. Astfel, profesoara nu va mai putea preda în fața copiilor până nu ajunge la un psihiatru.

Grav este faptul că femeia refuză să primească ajutor de specialitate, mai spune directorul școlii unde aceasta preda, potrivit reporterntv.ro.

Profesoara a fost înregistrată de elevi în timp ce le spunea că are un cuţit în poşetă pentru că se simte urmărită şi că le doreşte duşmanilor închipuiţi să moară mâncaţi de viermi. În plus, ea îşi blesteamă duşmanii în faţa copiilor.

Conducerea unității spune că a încercat să îi întindă profesoarei o mână de ajutor încă de acum trei ani, când deviațiile de comportament nu erau atât de grave, însă fără rezultat.

Citeşte şi Copii traumatizaţi de profesoar. Dascălul le spune elevilor că umblă cu un cuţit în geantă VIDEO