Profesorul bătut în propria casă la o percheziţie greşită a poliţiştilor şi-a scos certificat medico-legal. Dă poliţia în judecată

Profesorul care şi-a văzut apartamentul şi familia distruse de intervenţia brutală a mascaţilor face noi dezvăluiri. Viitorul socru al profesorului Riegler şi-a scos certificat medico-legal, care atestă că a fost lovit cu un corp dur. Mai mult, cadrul didactic a anunţat că va depune plângere penală împotriva poliţiştilor.

03 mart. 2018, 06:55
Profesorul bătut în propria casă la o percheziţie greşită a poliţiştilor şi-a scos certificat medico-legal. Dă poliţia în judecată

Mascaţii care au speriat întreaga familie a unui profesor din Bucureşti au făcut prăpăd, informează România TV. Viitorul socru al bărbatului a fost agresat şi a obţinut certificat medico-legal. Bătrânul, în vârstă de aproape 70 de ani, a fost lovit cu un corp dur, au conchis medicii legişti.

Citeşte şi Poliţiştii din Prahova au descins la o adresă greşită. Oamenii legii erau în căutarea mai multor persoane acuzate de înşelăciune

„Corpul dur este patul unei puşti…dacă urmăriţi imaginile de pe camerele de supraveghere ale imobilului, veţi observa că intră o grămadă de oameni. Jumătate dintre ei înarmaţi până în dinţi”, a spus profesorul. 

Ancheta internă pornită de Poliţia Română anunţa că se vor trage rapid nişte concluzii, însă nici până acum profesorul Corneliu Riegler nu a aflat de ce mascaţii au abuzat de forţă.

„Eu am angajat oameni să înlocuiască uşa, să repare ce au stricat, iar persoanele agresate au obţinut certificate medico-legale şi au obţinut şi certificate care atestă agresarea fizică datorită intervenţiei şi modului în care s-a intervenit în acest imobil”, a mai spus Corneliu Riegler. Profesorul a anunţat că, la începutul săptămânii viitoare, va depune plângere penală împotriva tuturor celor implicaţi în scandal.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce i s-a făcut o transfuzie greşită de sânge într-un spital din Bucureşti

„Ce căutaţi aici în casă? Cine sunteţi? Spuneţi-vă numele, cine sunteţi?”, a întrebat atunci profesorul pe oamenii legii. „Suntem de la IPJ prahova… Anghel mă cheamă, o să vă zic exact, o să vă arăt mandatul de percheziţie”, a spus un om al legii.