Profit inteligent cu BILETUL PARIURI1X2: Ultimele 3 propuneri, câştigătoare. Vezi varianta zilei!

Forma excelenta si inspiratie maxima pentru tipsterii pariuri1x2.ro. Ieri, pentru a 3-a zi la rand, biletul zilei propus a fost castigator. Ne-au adus fara emotii pe plus victoria Fiorentinei in amicalul cu Braunschweig (3-2), reusitele echipei Qarabag la Tiraspol, precum si golurile, mai multe de doua, consemnate in amicalul Bayern – Liverpool (scor 0-3). Pe biletul zilei de miercuri, doua pariuri din Liga Campionilor. 

02 aug. 2017, 08:01
Profit inteligent cu BILETUL PARIURI1X2: Ultimele 3 propuneri, câştigătoare. Vezi varianta zilei!

Biletul zilei

Copenhaga va incerca sa intoarca, pe teren propriu, esecul cu 0-1 de la Vardar. Isi poate atinge tinta, desi Vardar s-a prezentat excelent in actualul sezon european. Acesta este si motivul din care nu alegem o varianta ”1,x,2” sau goluri pentru meciul din capitala Danemarcei. Optam pentru un pariu pe cornere ale echipei gazda.

Al doilea pariu vine de la Plzen. Viktoria si FCSB au remizat la Bucuresti, intr-un 2-2 spectaculos, dar dezamagitor pentru noi. Ne asteptam ca returul sa produca inca o data multe goluri, iar majoritatea sa fie in dreptul echipei noastre. Pe biletul zilei mizam pe cel putin un gol marcat de ”ros-albastri”.

 

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari


Biletul zilei: 

21:00 Copenhaga – Vardar, peste 4.5 cornere echipa gazda
21:15 Viktoria Plzen – FCSB, oaspetii marcheaza

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.