PROGNOZA METEO. Urmează două zile cu vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Duminică şi luni, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Marţi, vremea schimbă foaia. În vestul, centrul şi nordul ţării, dar şi la munte cerul va fi noros, va ploua, iar cantitaţile de apă vor fi local mai însemnate. În restul teritoriului, înnorările vor fi prezente îndeosebi în a doua parte a intervalului, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse.

17 oct. 2015, 14:48
PROGNOZA METEO. Urmează două zile cu vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile sudice, sud-estice şi centrale şi în general normală sub aspect termic în rest. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în nord-vestul ţării şi în zonele montane, iar spre seară şi noaptea, pe spaţii restrânse mai ales în nord-est şi centru. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări în partea a doua a intervalului, însă ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 in Maramures şi 21 de grade in sudul Munteniei. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil cu unele înnorări, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Dimineaţa şi mai ales noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice se vor situa în continuare uşor peste cele caracteristice acestei perioade în sudul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară şi noaptea când izolat va ploua. În restul teritoriului nebulozitatea se va accentua treptat, aria ploilor se va extinde dinspre regiunile vestice, iar pe spaţii restrânse se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane, în special ale Carpaţilor Meridionali.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 in nordul Moldovei şi 22 de grade in sudul Munteniei. Îndeosebi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara şi noaptea, însă probabilitatea pentru ploaie slabă va fi mai ridicată spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade. Îndeosebi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi în general închisă. În vestul, centrul şi nordul ţării, dar şi la munte cerul va fi noros, va ploua, iar cantitaţile de apă vor fi local mai însemnate. În restul teritoriului înnorările vor fi prezente îndeosebi în a doua parte a intervalului, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse. Vântul va sufla în general moderat în regiunile extracarpatice, iar în zona montană va avea intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11…12 grade in nord-estul Transilvaniei si nordul Moldovei şi 22 de grade in Lunca Dunarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, în special în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.