PROGNOZA METEO. Canicula se menţine şi în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caniculară şi în următoarele zile. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în general peste pragul critic de 80 de unități.

01 aug. 2017, 15:00
PROGNOZA METEO. Canicula se menţine şi în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Munții Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 24…25 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi senin și vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a țării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în general peste pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 39 de grade, mai coborâte doar pe litoral, spre 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 24…26 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 31…32 de grade pe litoral și 39…40 de grade, local, în vestul, sud-vestul și centrul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 26…27 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat, în zona de munte, în a doua parte a zilei, vor fi condiții de ploaie trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31…33 de grade pe litoral și 39…40 de grade, local, în jumătatea de vest a țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 26…27 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat, în orele amiezii, vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare, în zona de munte. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară, iar după-amiaza disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31…33 de grade pe litoral și 40…41 de grade, local, în vestul, centrul și sud-vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 25…27 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin și doar cu totul izolat, în orele amiezii, vor fi condiții de ploaie slabă, trecătoare, în zona de munte. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat, mai ales după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 38…39 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade.

DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Vremea va fi în continuare caniculară în toată țara, iar disconfortul termic deosebit de accentuat mai ales pe parcursul după-amiezilor. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice va fi mai mare pentru zona de munte.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare caniculară și cu disconfort termic deosebit de accentuat.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Când se întorc ploile după un nou val de caniculă