PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în următoarele zile. Sunt aşteptate în continuare ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Miercuri, în Bucureşti temperatura maximă va fi de 22 de grade.

07 iun. 2016, 13:55
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza, când vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, pe arii restrânse în zonele montane şi submontane si izolat în centrul ţării. Dimineata izolat vor fi conditii de ceata iar vântul va sufla cel mult moderat.

Dimineata va fi cam racoare, dar pana la amiaza temperaturile ajung la maxime ce se vor încadra între 17 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si cel mult 25 de grade in Campia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineata. Cerul va fi variabil, vântul sufla slab, cel mult moderat iar in termometre se aduna in jur de 22 grade pana dupa-amiaza.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea e placuta in primele ore ale zilei, cu cerul variabil, dar dupa amiza si seara vor fi înnorări temporar accentuate si averse insotite de descărcări electrice, local în zonele montane și submontane şi pe arii restrânse în nord, nord-est şi centru.

Vor fi condiții de grindină, iar punctiform cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară, astfel că valorile termice diurne se vor apropia de cele normale pentru această dată, adica maximele vor in general cuprinse intre 19 grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 27 de grade in zonele de campie din vest si nord-vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține în general frumoasă, iar temperaturile diurne vor marca o creştere uşoară, apropiindu-se de normalul termic al acestei date, cu maxime in jur de 24 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab, cel mult moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni în general instabilă. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de munte înnorările vor fi temporar accentuate si local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperatura aerului va continua să crească usor, astfel că maximele vor fi apropiate de mediile climatologice ale acestei perioade, în cea mai mare parte a țării adica de la 20 grade in nordul litoralului pana la 27 de grade in Lunca Dunarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, abia seara acoperire noroasa va creste dar sansele de ploaie nu sunt mari. Temperatura maxima va fi de 24…25 gade.

TENDINTA

In weekend dar si in primele zile ale saptamanii viitoare vremea va fi in general instabila. Adica innorarile vor fi temporar accentuate in cea mai mare parte a tarii si vor fi averse, desc electrice, intensificari ale vantului iar izolat chiar si cantitati de apa mai insemante si conditii de grindina.

Astfel de fenomene vor avea o intensitate si o frecventa mai mai mare indeosebi in zonele de munte, in vestul, centrul si in nordul tarii, dar local se vor manifesta si in celelalte regiuni. Daca vineri temp mai cresc usor in cea mai mare parte a tarii, cu maxime intre 21 si 30 grade, in zilele urmatoare temp scad si ajung la valori sub cele normale.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vara se lasă aşteptată. Când scăpam de ploi