PROGNOZA METEO. Vreme CANICULARĂ în următoarele zile. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic se va extinde și acccentua, în special, în regiunile vestice și de sud-vest, unde, după-amiaza, va fi caniculă.

27 iun. 2017, 12:21
PROGNOZA METEO. Vreme CANICULARĂ în următoarele zile. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil și doar izolat se vor mai semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cel mai probabil în sud-estul țării și în zona de munte, în primele ore. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI.Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic se va extinde și acccentua, în special, în regiunile vestice și de sud-vest, unde, după-amiaza, va fi caniculă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte – mai ales în a doua parte a zilei, iar noaptea în regiunile vestice și de nord-vest. În restul teritoriului, astfel de manifestări se vor semnala doar izolat. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa între 27 și 37 de grade, ușor mai mici pe litoral, iar cele minime vor avea valori de la 11…12 grade în estul Transilvaniei, până la 25 de grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi destul de reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17….19 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va deveni călduroasă în toată țara, caniculară după orele prânzului, îndeosebi în jumătatea de sud-vest, dar mai ales în regiunile sud-vestice, sudice și centrale, unde și disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade. În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele deluroase și montane, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Astfel, cu precădere după-amiază și la începutul nopții, vor fi înnorări accentuate și local averse, posibil torențiale, descărcări electrice și izolat căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă. Vântul va avea intensificări în regiunile vestice și de răsărit, în zona de munte, precum și în timpul averselor, când trecător va avea aspect de vijelie.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază, când și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI.Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază în sud-vestul, sudul și estul ţării, unde și disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 30 și 39 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări și numai izolat ploi de scurtă durată sau descărcări electrice vor fi posibile seara și noaptea în extremitatea vest-nord-vestică. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, dar în cursul zilei și în interiorul arcului carpatic şi izolat în restul regiunilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi caniculară și disconfortul termic, deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 38 de grade, iar cea minimă va fi de 18… 20 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA.Vremea va fi caniculară și disconfortul termic extrem de ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 32 și 40 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, ușor mai scăzute doar în depresiuni. În vestul, nordul și centrul țării, precum și la munte, mai ales spre seară și în prima parte a nopții vor fi manifestări de instabilitate atmosferică accentuată, respectiv descărcări electrice frecvente, vijelii, ploi cu caracter torențial și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 40 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 grade.

DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Vremea va fi călduroasă în prima zi, caniculară în sud și în est, apoi temperatura va scădea treptat. Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice, la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în restul teritoriului, dar cu precădere în regiunile din jumătatea de răsărit.

BUCUREŞTI. Vremea va fi caniculară în prima zi, apoi temperatura va scădea treptat. Temporar, vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vreme caniculară, dar şi perioade de instabilitate atmosferică, în majoritatea regiunilor