PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoza meteo. Valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent, în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza, seara și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie.

12 iul. 2017, 12:35
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și
intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător chiar cu aspect de vijelie, în prima parte a nopții în jumătatea de est a
țării, apoi local în vest și nord-vest și izolat în rest. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Se mențin
condiții de căderi de grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil cu înnorări, în primele ore ale nopții, când vor fi condiții de averse, descărcări electrice și intensificări de vânt, de scurtă durată. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO JOI.Valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent, în cea mai mare parte a țării dar în sud și în sud-est, vremea va fi călduroasă și, local se va resimți disconfortul termic. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza, seara și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, în nordul, centrul și estul teritoriului, în zonele de deal și de munte și pe spații mai mici în rest. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină și cantități de apă ce vor depăși local 20 l/mp şi izolat 35-45 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, ușormai scăzute în regiunile nordice, dar și mai ridicate în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor avea valori de la 7 grade în estul Transilvaniei, până în jurul a 20 de grade, pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 32 de grade și disconfort termic, la orele amiezii. Cerul va fi variabil cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cel mai probabil spre seară și la începutul nopții. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI.Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zona de munte, dar și în nordul, centrul și estul țării, iar noaptea în nord-vest, însă doar izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în prima parte a zilei, în regiunile estice și sud-estice și în Oltenia. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 22 și 32 de grade și minime între 5…6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18…19 grade în Delta Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA.Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei, în nordul țării și în zonele de deal și de munte, iar noaptea și în regiunile sudice și estice, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 9 și 17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În cursul zilei cerul va fi variabil. Spre seară și noaptea, înnorările se vor accentua și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA.Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, dar și în regiunile nordice, centrale, sudice și estice, unde, mai ales în cursul zilei, local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și
condiții de grindină. În vestul teritoriului, astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 17…18 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă. Cu precădere în cursul zilei cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

LUNI, MARTI, MIERCURI.Vremea se va încălzi astfel că valorile termice vor deveni apropiate de cele normale ale perioadei. La începutul intervalului local vor mai fi manifestări specifice instabilității în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile sudice.

BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi, astfel că valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Condiții pentru ploi de scurtă durată vor fi doar la începutul intervalului.