PROGNOZA METEO. Luna aprilie va debuta cu VREME DEOSEBIT DE CALDĂ, temperaturi de până la 27 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii au veşti bune pentru noi. În zilele următoare vremea o să fie frumoasă, cu temperaturi specifice lunii iunie. In prima parte a saptamanii viitoare incalzirea vremii continua si temperaturile ajung din nou sa caracterizeze o vreme mult mai calda decat in mod normal in prima saptamana a lunii aprilie, cu maxime in general cuprinse intre 15 si 25 grade.

31 mart. 2016, 12:11
PROGNOZA METEO. Luna aprilie va debuta cu VREME DEOSEBIT DE CALDĂ, temperaturi de până la 27 grade

PROGNOZA METEO VINERI. Luna aprilie va debuta cu o zi deosebit de caldă, astfel că temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 şi 27 de grade, o idee mai racoare va fi, spun meteorologii, doar in nordul litoralului. Va predomina o vreme frumoasa ca aspect, cu cer variabil în regiunile nordice si chiar mai mult senin in celelalte regiuni, cu vant cel mult modrat. Seara şi noaptea insa, cerul se va înnora temporar în nord, în centru şi în nord-est şi va ploua local, în special în zona Carpaţilor Orientali, unde pe crestele mai înalte pot apărea şi precipitaţii mixte. Vor fi mai ales aversece pot fi insotite de fulgere si tunete. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, dar cele mai mari viteze vor fi inregistrate in Moldova, Bărăgan şi Dobrogea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Luna aprilie va debuta cu o zi de inceput de vara, va fi o vreme însorită şi deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 26…27 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci faţă de intervalul precedent, dar racirea va fi mai accentuata in jumatatea de nord-est a tarii, astfel incat majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an, adica maximele se vor situa in general intre 10…11 grade în jumătatea nordică a Moldovei, până în jur de 23 de grade în vestul Olteniei Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare, îndeosebi după-amiaza şi seara, mai ales în zonele montane şi submontane din Muntenia şi Oltenia, unde doar izolat vor fi posibile averse slabe de ploaie. În cursul zilei, vântul va sufla mai alert în regiunile extracarpatice şi pe crestele montane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci, astfel încât temperatura aerului va avea o valoare maximă de 16…17 grade şi o minimă de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va încălzi astfel încât, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele ce ar fi normale la această dată, cu maxime cuprinse intre 12 grade in zona litoralului şi 22 de grade in vestul Olteniei. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare si doar dimineata, izolat in zonele joase, vor fi conditii de ceata. Vântul va cu unele intensificări la munte, cu precădere în zona Munţilor Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, vant moderat şi se va încălzi uşor, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul a 19 grade

TENDINTA In prima parte a saptamanii viitoare incalzirea vremii continua si temperaturile ajung din nou sa caracterizeze o vreme mult mai calda decat in mod normal in prima saptamana a lunii aprilie, cu maxime in general cuprinse intre 15 si 25 grade.

Luni sunt posibile cateva averse slabe, indeosebi dupa-amiaza, iar in zilele urmatoare sanse mai mari sa apara ceva ploi sunt la munte precum si in zonele vestice, nordice si centrale.