PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Miercuri vremea se menţine instabilă. De joi scapăm de ploi

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea se va menţine în general instabilă în sud-estul ţãrii şi la munte, unde peste zi vor mai fi averse, descãrcãri electrice şi posibil intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Joi, vremea va fi în general frumoasã, dar va deveni cãlduroasã. Vineri, vreme va fi cãlduroasã în toate regiunile.

28 iun. 2016, 13:27
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Miercuri vremea se menţine instabilă. De joi scapăm de ploi

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea se va menţine în general instabilă în sud-estul ţãrii şi la munte, unde peste zi vor mai fi averse, descãrcãri electrice şi posibil intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, cantitãţile de apã vor mai depãşi 20…25 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasã, cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã-amiaza, când astfel de fenomene se vor semnala pe areale restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 grade in Moldova si 31 de grade in sudul Olteniei.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vreme instabila, miercuri, si in Capitala. Norii se aduna temporar si mai ales dupa-amiaza vor fi averse insotite de fulgere si tunete dar si de ceva rabufniri ale vantului. In aceste conditii temp maxima n u trece de 26…27 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi în general frumoasã, dar va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara la munte şi în dealurile sudice, dar şi pe litoral, unde vor fi ceva ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi posibil intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in vestul, sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Joi, vremea devine calduroasa, cu maxime in jur de 32 de grade.

PROGNOZA METEO. Luna iulie va debuta cu o vreme cãlduroasã în toate regiunile şi, din nou, disconfort termic în creştere; temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade pe litoral si in estul Transilvanieie si 34 de grade, izolat chiar 35 de grade, în Lunca Dunãrii. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãţi în Câmpia Românã şi Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, dar dupã-amiaza vor fi înnorãri temporare şi pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice în zonele montane şi posibil în dealurile sudice.

VREME ÎN CAPITALĂ. Si vineri va fi o vreme calduroasa in Capitala, cu cer variabil, vant abia simtit, dar cu aproximativ 33 grade in termometre la umbra si disconfort termic accentuat.