PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte în toată ţara şi se întorc ploile

PROGNOZA METEO. Vremea se va răceşte în toată ţara începând de marţi. La munte vor fi precipitații mixte.Joi, vremea va fi predominant frumoasă, cu ceva înnorări în prima parte a zilei în estul țării, unde doar izolat va ploua slab, iar în rest va fi mai mult senin.

18 apr. 2016, 11:40
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte în toată ţara şi se întorc ploile

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va deveni instabilă şi se va răci în toată ţara. Vor fi înnorări temporar accentuate şi ploi pe arii extinse, mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, la început în Banat, Oltenia, Transilvania şi Moldova, apoi îndeosebi în jumătatea de sud-est a ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, mai ales în sud, sud-est şi zona de munte, 30…40 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Spre sfârşitul intervalului, în zona înaltă de munte, vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări la munte, iar temporar şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor apropia de mediile multianuale ale acestei date si se vor situa, în general, între 13-14 grade în Moldova şi estul Transilvaniei şi 24-25 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci accentuat faţă de ziua precedentă şi va deveni instabilă. Vor fi  înnorari, mai accentuate după-amiaza şi noaptea, când vor fi si averse, moderate cantitativ, însoţite de descărcări electrice şi vânt ceva mai activ. Temperatura maximă va fi de 22-23 de grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri, cerul va fi temporar acoperit de nori în jumătatea de est a tarii si in celelalte zone de munte unde local mai ploua insa doar izolat, in Muntenia, cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala doar izolat. Pe parcursul zilei vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, iar pe creste va sufla tare, apoi va slăbi în intensitate.Vremea va continua să se răcească în regiunile vestice, sudice şi centrale, unde va deveni răcoroasă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade in Maramures poate si in nordul Moldovei şi 20 de grade in vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala temperaturile mai scad si vremea devine racoroasa pentru aceasta data, cu maxime doar in jur de 15 grade. Norii acopera cerul o buna parte a zilei si temporar va mai ploua.

PROGNOZA METEO. JOI, vremea va fi predominant frumoasă, cu ceva innorari în prima parte a zilei în estul țării, unde doar  izolat va ploua slab, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificări ziua în regiunile estice şi centrale, precum și la munte. Temperaturile maxime, în uşoară creştere faţă de ziua precedentă, se vor situa între 12 grade în Moldova şi în depresiuni si 21 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă, cu nori putini pe cer si vant cel mult moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 18…19 grade.