PROGNOZA METEO pe trei zile. Vezi cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte treptat la nivelul întregii ţări. Temporar, va ploua în toate regiunile.

15 oct. 2015, 13:42
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vezi cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. VINERI vremea va fi normalã termic în regiunile intracarpatice, dar uşor mai rece în restul teritoriului. În jumãtatea de vest a ţãrii înnorãrile vor fi temporare şi local, în special seara şi noaptea, vor fi mai ales averse, iar izolat cantitãţile de apã vor depãşi 15…20 l/mp. În celelalte zone cerul va fi mai mult noros şi pe spaţii restrânse, în special în sud-est, la deal şi la munte, va ploua slab sau va burniţa. Dimineaţa izolat se va semnala ceaţã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 gr in nordul Moldovei şi 20 gr in Dealurile de Vest. Vântul va sufla cu intensificãri susţinute în sudul Banatului şi zona montanã aferentã, dar local şi temporar prinde putere şi în celelalte regiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea continua sa fie mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada, maxime de cel mult 13..14 grade . Cerul va fi noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă iar vantul sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. SAMBATA vremea va fi caracterizatã de un regim termic apropiat de cel normal pentru a doua decadã a lunii octombrie în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorãri şi va ploua local în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi izolat în rest. Vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va avea intensificãri temporar în regiunile sudice, estice şi la munte, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13, 14 gr in nordul Moldovei si 19 grade in Maramures.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare, dar sansele de ploaie sunt reduse. Dimineata insa e foarte posibil sa fie ceata iar norii stratiformi sa lase ceva burnita.

PROGNOZA METEO. DUMINICA valorile termice se vor menţine în jurul celor climatologic specifice datei în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult noros în vest, nord şi centru unde local va ploua, în timp ce, în restul regiunilor înnorãrile vor fi temporare, iar ploile, de altfel slabe cantitativ, se vor semnala izolat, cu precãdere în partea de sud-est. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 gr in nordul Moldovei şi 20 de grade in sudul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile cresc la final de saptamana si in Capitala, asa ca regimul termic se apropie de normalul datei din calendar, cu maxime de 17..18 grade. Cerul va avea înnorări, îndeosebi seara, dar sansele sa ploua nu prea sunt.