PROGNOZA METEO pe trei zile. Vom avea parte de zile ÎNSORITE, dar şi de vânt şi ploi

PROGNOZA METEO. În zilele următoare, temperaturile rămân apropiate de normalul perioadei, adică maxime între 20 şi 27 de grade. Pe alocuri este posibil să se strângă cantităţi mai importante de apă.

16 sept. 2014, 15:10
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vom avea parte de zile ÎNSORITE, dar şi de vânt şi ploi

PROGNOZA METEO. MARŢI vremea va fi în general închisă şi rece în sud-vestul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, însă doar izolat se mai pot cumula 10-15 l/mp. În restul zonelor, temperaturile se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei date, va fi soare, umbrit din cand in cand de nori şi numai izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul se mentine mai nervos în regiunile sudice şi sud-estice, precum şi pe crestele montane. In aceste conditii amiaza vine cu temperaturi de la 19-20 de grade în depresiuni, Oltenia şi nordul Moldovei pana la 26 de grade în centru şi nord-vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Maxima termica ajunge in acord cu data din calendar, adica 24-25 de grade, in timp ce norii impart cerul cu soarele, iar vantul isi face simtita prezenta.

PROGNOZA METEO. MIERCURI vremea se amelioreaza si se face frumoasa. Se arata soarele, si numai prin sudul şi sud-estul ţării mai ratacesc cativa nori ce lasa izolat ploi slabe, iar vântul va sufla cu putere. Maximele termice ale zilei sunt de la 19-20 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei pana la 26 de grade, izolat, în nord-vest, adica temperaturi in acord cu data din calendar.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi partial acoperit de nori in Capitala, nici vorba de ploaie, insa vantul mai da semne de agitatie. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade.

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă pe parcursul zilei de JOI. Soarele domina cerul, iar vântul va mai are unele rabufniri nervoase prin regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în depresiuni, în nordul Moldovei şi în Delta Dunării şi 26 de grade în nord-vest

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă in Capitala, cu mult soare si vant putin mai sprinten din cand in cand. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

VEZI ŞI COD GALBEN de FURTUNĂ. Vezi zonele vizate