PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme caldă, izolat caniculară în sudul ţării

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni călduroasă, începând de vineri. Duminică, vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în sudul extrem, unde disconfortul termic se va accentua.

21 iul. 2016, 14:55
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme caldă, izolat caniculară în sudul ţării

PROGNOZA METEO. VINERI, valorile temice vor continua să crească, vremea devenind călduroasă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte şi în nord-vest, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în Moldova. Temperaturile maxime se vor
încadra între 24 de grade în sud-estul Transilvaniei și 33 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va deveni călduroasă, cu o maximă termică de 31-32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, cu precădere în regiunile sudice, cu maxime termice între 26 de grade in nord si centru şi 35 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în vestul, nord-vestul şi centrul ţării unde pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă, astfel că temperatura aerului va urca până la o valoare maximă în jurul a 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în sudul extrem, unde disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate pe parcursul zilei mai ales în zona de munte, iar seara și în cursul nopții în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 in depresiuni și 35 de grade in Campia Romana

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, iar vântul slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32-33 de grade.