PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme caldă şi însorită, la începutul lunii noiembrie

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează vreme caldă şi frumoasă, cu maxime ce pot ajunge până la 21 de grade Celsius.

03 nov. 2014, 14:59
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme caldă şi însorită, la începutul lunii noiembrie

PROGNOZA METEO. Marţi avem încă o zi cu vreme în general frumoasă şi mai caldă în aproape toată ţara. Soarele e prezent încă din primele ore în mai multe zone, la câmpie şi în depresiuni, izolat în primele ore vor fi ceaţă şi nori joşi. După disiparea acestora, la câteva ore după apariţia soarelui, vremea e foarte plăcută în toată ţara, chiar dacă vântul e mai alert în Moldova, în Dobrogea şi în Banat, dar şi pe crestele munţilor. Maximele termice se apropie de valorile normale pentru primele zile de noiembrie şi chiar le depăşesc în vest şi în centru. Vorbim despre valori de la 10 grade izolat în Moldova până la 18 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se mai încălzeşte puţin şi în Capitală, termometrele arată până spre 14 grade. Chiar dacă dimineaţa va fi ceaţă şi ceva mai multi nori, soarele domină cerul, mai ales după ora 10.00.

PROGNOZA METEO. Miercuri, începutul lunii de noiembrie ne răsfaţă cu vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru data din calendar în aproape toată ţara. Excepţie fac doar zonele joase din sudul şi estul ţării, unde în primele ore ne confruntăm din nou cu ceaţă şi nori stratiformi, posibil chiar şi burniţă, aşa că aici temperaturile sunt mai apropiate de mediile multianuale. Vântul suflă mai turbulent în Moldova, în Banat şi în Crişana, dar şi pe litoral şi la munte. Maximele pleacă de la 12 grade în zonele din sudul Olteniei unde ceaţa e mai persistentă până la 19 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitală, ziua de miercuri aduce vreme normală din punct de vedere termic, cu maxime de 14…15 grade. Dimineaţa e ceva ceaţă, vor fi şi nori joşi, dar după dispariţia acestora soarele domină autoritar cerul.

PROGNOZA METEO. Joi vorbim despre o zi caldă pentru această perioadă. Meteorologii anunţă maxime de la 13…14 grade în Moldova până la 21 de grade în Dealurile de Vest. Aspectul vremii se mai schimbă însă, cerul e variabil peste zi în vest, în nord şi în centru apoi se înnorează treptat şi spre dimineaţa zilei de vineri izolat plouă slab. În regiunile extracarpatice dimineaţa local e din nou ceaţă asociată cu nori joşi din care e posibil să cadă izolat burniţă. Vântul e mai agitat în vest şi la munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitală contăm pe o vreme destul de frumoasă, după ce scăpăm de ceaţa matinală şi norii care o însoţesc. Aerul mai cald şi soarele darnic aduc 18, poate chiar 19 grade în termometre.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se menţine caldă, cu temperaturi chiar uşor mai mari decât în ziua precedentă, adică maxime de la 12 la 23 de grade chiar. Cerul e mai încărcat de nori în regiunile intracarpatice însă doar izolat plouă slab. În celelalte regiuni vor fi ceva mai mulţi nori joşi, poate şi puţină ceaţă şi izolat burniţă. În weekend şi la începutul săptămânii viitoare temperaturile scad uşor, dar rămân încă peste valorile normale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. În zonele joase, mai ales cele din sud şi din est noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă şi cerul acoperit de nori stratiformi şi doar izolat ploaie slabă sau burniţă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni