PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte marţi. Temperatura scade cu 12 grade faţă de luni

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se răceste în toată ţara. Miercuri, vremea se amelioreaza, dar ramane rece pentru data din calendar, mai ales în nord şi în centru. Joi, vremea ramane răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului.

22 sept. 2014, 12:59
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte marţi. Temperatura scade cu 12 grade faţă de luni

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se răceste în toată ţara, dar mai accentuat în sudul şi în estul teritoriului, unde maximele termice vor fi mai scazute cu 12 grade fata de ziua de luni. De altfel, acestea vor fi mai coborate si fata de cat ar fi normal sa se inregistreze la acesta data si vor fi mai curand potrivite pentru o zi de inceput de noiembrie. Vorbim despre temperaturi in orele amiezii de la 14 grade în depresiuni, pana la 19 grade, local, în sud şi sud-est. Vor fi înnorări şi ploi în cea mai mare parte a ţării, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate în sud-est şi la munte, unde se vor depăşi local 20-25 de l/mp şi izolat 30-40 de l/mp. Cu totul izolat şi trecător, în zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla cu putere cam peste tot in tara, cu viteze mai mari la munte şi în regiunile sudice şi estice.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Se raceste accentuat si in Bucureşti, marţi, cand termometrele nu vor arata mai mult de 16-17 grade, dar coroborat cu vantul destul de nervos, temperaturile real resimtite vor fi chiar si mai scazute. Norii domina cerul, iar meteorologii anunta reprize de ploaie.

PROGNOZA METEO. Miercuri, ploile se retrag, asa ca putem spune ca vremea se amelioreaza, dar ramane rece pentru data din calendar, mai ales în nord şi în centru. Temperaturile maxime vor pleca de la 13-14 de grade, local, în Maramureş, nordul Moldovei şi Transilvania şi vor ajunge la cel mult 22 de grade, izolat, în Muntenia. Se arata soarele si numai la începutul intervalului, mai ratacesc pe cer cativa nori care lasa ploi slabe, pe arii restrânse în zona de munte şi izolat în rest. Vântul va continua să fie destul de agitat în aproape toata tara.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Miercuri, scapam de ploi si in Bucuresti, dar continua sa fie destul de rece pentru o zi de septembrie, desi se arata soarele si, in plus, vantul continua sa-si faca simtita prezenta. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea ramane răcoroasă, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului. Va fi soare, dar se arata si cativa nori ce aduc pe alocuri ploi slabe în sud-vestul ţării, iar spre seară, mai ales în sud şi în zona montană. Vântul mai are uşoare intensificări pe crestele montane. In aceste conditii amiaza vine cu temperaturi de la 15-16 grade în Dealurile de Vest şi în regiunile nordice pana la 22 de grade în sudul extrem al ţării.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Ramane destul de racoare si pe parcursul zilei de joi in Bucuresti, unde termometrele strang peste zi cel mult 20-21 de grade. Va fi o zi insorita, iar vantul este domol.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI