PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cerul va fi noros şi temporar va mai ploua

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei date. În weekend, cerul va fi temporar noros în vestul si nord-vestul tării, dar va avea înnorări persistente în celelalte regiuni.

10 mart. 2017, 13:28
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cerul va fi noros şi temporar va mai ploua

PROGNOZA METEO IN TARA: Cerul va fi noros în toată tara. Temporar va ploua, pe arii extinse în sudul, estul si centrul tării si local în rest. Vor fi precipitatii mixte la munte, iar izolat si în estul Transilvaniei si în Subcarpatii Moldovei. Se vor cumula cantităti de apă de până la 15…20 l/mp. Vântul va prezenta intensificări în vestul teritoriului precum si în regiunile estice si sud-estice, unde vor fi rafale de 50 – 55 km/h, iar în zona de munte, mai ales pe creste, rafalele vor atinge 60-70 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade in depresiunile Capatilor Orientali si 7 grade in sud. Izolat, în zonele joase va fi ceată.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Cerul va fi noros si temporar va mai ploua. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor mentine apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 si 12 grade. (3…4 grade in nordul Moldovei si 14 grade in nordul Olteniei) Cerul va fi temporar noros în vestul si nord-vestul tării, dar va avea înnorări persistente în celelalte regiuni. Va ploua pe arii relativ extinse în sudul, estul si centrul tării, unde se mai pot acumula 10…15 l/mp, iar în vest vor fi ploi slabe, izolate. La munte vor predomina ninsorile si vor fi precipitatii mixte mai ales în timpul noptii, pe arii restrânse în estul Transilvaniei precum si în vestul si nordul Moldovei. Vântul va avea intensificări în zona de munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor fi de peste 60…70 km/h, spulberând zăpada. Intensificări temporare ale vântului vor fi si în vestul teritoriului si în regiunile estice si sud-estice, cu viteze de 50…55 km/h. Izolat în zonele joase va fi ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul se va mentine noros si temporar va ploua slab, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Înnorările vor persista în cea mai mare parte a tării si temporar se vor semnala precipitatii în sud si est si local în centru. Vor fi ploi, exceptând zonele montane, unde vor predomina ninsorile, iar în estul Transilvaniei precum si în vestul si nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte. Izolat, cantitătile de apă mai pot fi însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în special în regiunile estice si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 12 grade in sud. Izolat, în zonele joase va fi ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul va fi înnorat si temporar vor mai fi conditii să plouă. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei date. Va ploua în sudul, estul si centrul tării si izolat în restul teritoriului. În estul si sud-estul Transilvaniei, dar trecător si în Subcarpatii Moldovei precipitatiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare, în timp ce la munte va ninge. Pe spatii restrânse în regiunile extracarpatice, precum si în Carpatii Orientali si Meridionali se vor cumula cantităti de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi închisă si temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO MARTI – Cerul va fi temporar noros în vest si nord-vest, dar va avea înnorări persistente în restul tării, unde îndeosebi ziua va ploua, pe arii mai extinse în sud-est. La munte, local va ninge. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în est, sud-est si pe crestele montane. Regimul termic nu se va modifica semnificativ fată de intervalul precedent, astfel maximele se vor încadra între 5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 14 grade in vest.

PROGNOZA METEO MIERCURI si JOI – Vremea va fi predominant frumoasă si doar în prima zi a intervalului vor mai fi posibile ploi slabe în sudul si estul tării. Valorile termice vor creste usor si treptat si se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei în toate regiunile.