PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi în unele zone din ţară şi temperaturi cu minus

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea o să fie instabilă în zilele următoare. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua în general slab cantitativ în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și doar izolat în restul zonelor. Temperaturile maxime vor continua să fie apropiate de valorile normale pentru această dată și se vor încadra între 5...6 în depresiuni și 15 grade în Oltenia.

15 mart. 2017, 13:10
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi în unele zone din ţară şi temperaturi cu minus

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Va ploua slab în centrul și estul țării și pe arii restrânse în restul teritoriului. În estul și sud-estul Transilvaniei și în nordul Moldovei trecător va fi și lapoviță, iar în zonele montane vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special în zona Carpaților Meridionali unde vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 6 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și mai ales spre dimineață va crește probabilitatea să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua în general slab cantitativ în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și doar izolat în restul zonelor. mai ales începând din orele serii, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul transilvaniei, pe spații mai restrânse în moldova și izolat în muntenia. La munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona carpaților meridionali și orientali. vântul va avea intensificări temporare cu precădere în regiunile nordice, centrale și estice cu viteze de 50…60 km/h, iar la munte de peste 60…70 km/h, în timp ce pe creste rafalele vor depăși 80…90 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Temperaturile maxime vor continua să fie apropiate de valorile normale pentru această dată și se vor încadra între 5…6 în depresiuni și 15 grade în Oltenia. Minimele termice se vor situa între -3 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vor fi înnorări în general persistente și temporar va ploua slab, mai ales în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza și seara.
Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de est a țării, unde pe arii restrânse, mai ales în primele ore vor mai fi ploi slabe. În Transilvania și Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Carpații Meridionali și Orientali va ninge slab. Spre seară și noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua și pe arii relativ extinse în vest, centru și nord se vor semnala precipitații, izolat moderate cantitativ, sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab și moderat, cu
intensificări temporare în cursul zilei în regiunile estice și sud-estice, iar pe parcursul nopții în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime, în scădere în cea mai mare parte a teritoriului, se vor situa între -8…-7 grade în depresiuni și 3…4 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a zilei va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult noros și va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile mai frecvente, îndeosebi în cursul nopții. Trecător, în Moldova și estul Transilvaniei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar la munte și în special în zona înaltă, treptat vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate în Maramureș, zona Munților Apuseni și nordul Carpaților Orientali, izolat peste 20 l/mp. Vântul va sufla tare la munte, dar intensificări locale, va avea și în celelalte regiuni, mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și temporar, mai ales în cursul nopții, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări, ziua. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va fi temporar noros și va ploua, ziua – local în regiunile sudice și de sud-est și pe arii restrânse în rest, iar noaptea – în interiorul arcului carpatic. Trecător, în Maramureș, estul Transilvaniei și în Moldova, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte, cu precădere în zona Munților Apuseni și jumătatea de nord a Carpaților Orientali, vor predomina ninsorile. Doar izolat, pe creste, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla tare în zona montană înaltă, dar intensificări va avea și în restul teritoriului, în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va mai avea înnorări în cursul zilei, când temporar va ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI, MIERCURI. Valorile de temperatură vor fi mai mari decât cele din zilele precedente, peste cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul și sfârșitul intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperatura aerului va avea valori mai mari decât în zilele precedente, peste cele normale în această perioadă din an. Probabilitatea de ploaie va fi, relativ ridicată, la începutul intervalului și în creștere, la sfârșitul acestuia.