PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme instabilă, ploi şi descărcări electrice

Publicat: Duminică, 13 Mai 2018 16:10 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 12:03 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic, dar va deveni instabilă, în mare parte din țară. Vor fi înnorări temporare și ploi pe arii relativ extinse.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va avea înnorări temporar accentuate în Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat și Transilvania, unde local vor fi ploi, mai ales averse, precum și, posibil, descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15 l/mp. În restul țării, cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări mai accentuate la începutul nopții, când va fi favorabil ploii de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic, dar va deveni instabilă, în mare parte din țară. Vor fi înnorări temporare și ploi pe arii relativ extinse, exceptând sud-estul și nord-vestul extrem, unde acestea se vor semnala izolat. Ploile vor fi mai frecvente și local mai însemnate cantitativ ziua în sud-vest și în zonele deluroase și montane, unde vor fi condiții de grindină, iar noaptea în regiunile vestice. Pe arii restrânse se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, dar trecător și în celelalte regiuni, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Subcarpatii Moldovei și 24 de grade in Maremures, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros și, mai ales spre seară, trecător va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade și cea minimă de 11...12 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a teritoriului, precum și în zona de munte, unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în special după-amiaza și la începutul nopții, când local se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte. Izolat se va semnala grindină. Excepție va face Dobrogea, unde numai izolat, spre sfârșitul intervalului, va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 8 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, unde, mai ales în cursul zilei, înnorările vor fi mai accentuate și vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar manifestările asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. Izolat va cădea grindină, iar cu precădere în zonele de munte, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar de scurtă durată și în restul teritoriului, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros și, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi în nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, iar temporar și în sud, unde vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări. În celelalte regiuni, manifestările asociate instabilității atmosferice se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11...12 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA Vremea se va încălzi, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai mare la începutul intervalului, în regiunile nordice și la munte.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM instabilitate meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 12:28
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H