PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme rece de Paşte, la munte este lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne anunţă că vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. În ziua de Paşte, temperaturile încep să scadă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și local, îndeosebi ziua, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 6...8 grade

12 apr. 2017, 11:58
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme rece de Paşte, la munte este lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala averse și trecător descărcări electrice, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, la munte, în Crișana, Maramureș, pe arii relativ extinse în Transilvania, local în Banat și Moldova și cu totul izolat, posibil, în restul teritoriului. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat în regiunile nordice cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar în cursul zilei, local, și în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, între 12 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Vezi si: PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea de Paşte

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde vor fi mai ridicate decât acestea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și noaptea când pe arii restrânse în nordul, centrul și nord-estul țării vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. În nordul Carpaților Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar și local cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe arii restrânse, noaptea, în Transilvania și Maramureș, se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține în jurul mediilor climatologice specifice perioadei în regiunile din jumătatea nordică a țării, iar în restul teritoriului vor fi ușor mai ridicate decât acestea. Maximele se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar minimele între 2 și 10 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări în nord, centru și est, unde izolat va ploua slab. Pe parcursul nopții, nebulozitatea va cuprinde îndeosebi regiunile vestice și sud-vestice, iar ploile își vor face apariția local.

La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va răci ușor față de ziua anterioară în majoritatea zonelor țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și local, îndeosebi ziua, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar temporar, pe arii restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime în general între 0 și 10 grade. Noaptea, în regiunile intracarpatice vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci ușor față de ziua anterioară. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI, MIERCURI. Valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru această perioadă în regiunile sudice, dar în restul teritoriului, îndeosebi la începutul intervalului, se vor situa sub acestea. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare în jumătatea nordică a teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține în jurul celor normale pentru această perioadă. Se mențin condițiile de ploaie.