PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea începe să se încălzească

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, însă, începând de joi temperaturile încep să crească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

22 aug. 2017, 10:47
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea începe să se încălzească

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și posibil descărcări electrice, pe arii restrânse în regiunile nordice și doar izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi răcoroasă, exceptând sudul și vestul teritoriului, unde maximele termice vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei la munte, dar și în regiunile nordice, estice și centrale, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe și posibil descărcări electrice. Vântul va avea intensificări mai ales în prima parte a intervalului în zona montană, dar izolat și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 grade in estul Transilvanieie și 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în ușoară creștere față de ziua precedentă, va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară. Cerul va fi variabil în zonele montane, dar și în nordul, centrul și estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.  Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească și se vor situa ușor peste mediile climatologic specifice datei calendaristice. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…26 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 32 de grade în sud-vestul Olteniei și vestul Banatului, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea frumoasă va persista și va deveni călduroasă în toate regiunile. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare, dar seara și prima parte a nopții în nordul Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 33 de grade, ușor mai coborâte pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va deveni călduroasă și se va menține frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. emepratura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Procesul de încălzire a vremii va continua astfel că în toate regiunile pe întreaga perioadă de prognoză valorile diurne se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei. În special spre sfârșitul intervalului în nord și la munte probabilitatea de apariție a ploilor descurtă durată va fi în creștere.

Citeşte şi COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC. Vezi zonele vizate