PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, izolat vor fi condiţii de polei

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată. La munte va ninge, în Maramureş şi în nordul şi estul Transilvaniei vor predomina ninsorile, iar în Banat, Crişana şi jumătatea de nord a Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie. De miercuri, vremea se va răci față de intervalul anterior.
Iulian Tudor
25 dec. 2016, 13:16
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, izolat vor fi condiţii de polei

PROGNOZA METEO LA NOAPTE În regiunile din vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi noros, iar precipitaţiile se vor semnala pe arii extinse. La munte va ninge, în Maramureş şi în nordul şi estul Transilvaniei vor predomina ninsorile, iar în Banat, Crişana şi jumătatea de nord a Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie. În sudul şi sud-estul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitaţii slabe, mai ales ploi, se vor semnala pe spaţii mici. Pe arii restrânse se va depune polei. VÂNTUL VA AVEA INTENSIFICĂRI ÎN ZONA MONTANĂ, MAI ALES PE CRESTE, CU RAFALE DE 70…80 KM/H, ASTFEL CĂ, PENTRU INTERVALE SCURTE DE TIMP, VA VISCOLI ŞI VA SPULBERA ZĂPADA.

Temperaturile minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între -7 grade în estul Transilvaniei și 2 grade În Banat şi sudul Olteniei. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar condiţiile pentru precipitaţii slabe, mixte, vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, mai ridicată decât în nopţile precedente, va fi de -5…-3 grade.

PROGNOZA METEO LUNI În cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale pentru sfârşitul lunii decembrie. În regiunile din vestul, centrul şi nordul teritoriului, iar noaptea şi în est, cerul va fi mai mult noros. La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile, iar în Maramureş, Transilvania, zona deluroasă din Banat şi Crişana şi local în Moldova se vor semnala precipitaţii mixte. În sud şi sud-est înnorările vor fi temporare şi doar izolat va ploua slab. Vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări, mai ales în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în estul Transilvaniei și 7 grade în Banat şi Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei din an, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în nord-vestul şi centrul ţării și 10 grade în sud, iar cele minime vor fi curpinse, în general, între -5 și 0 grade. Cerul va avea înnorări în general persistente în regiunile intracarpatice, unde local și temporar se vor semnala precipitații, mixte în cursul zilei și predominant sub formă de ninsoare noaptea, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros și, cu precădere în est și sud-est, în prima parte a zilei, vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, în timp ce spre sfârșitul intervalului în Moldova pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări în zonele montane, cu viteze mai mari pe creste, unde va viscoli sau spulbera zăpada, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în celelalte regiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul temporar noros și, mai ales în prima parte a zilei, condiţii de ploaie slabă. slab şi moderat. Temperatura mai ridicată decât …maximă de 7…8, iar minimă -2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va răci față de intervalul anterior, astfel încât, în majoritatea regiunilor, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în Moldova, și la munte, unde va ninge. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile, ninsori slabe în centru și predominant ninsori în sud-est, se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va continua să aibă intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și în zonele mai joase de relief, în special din Oltenia și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -3…-2 grade în depresiuni și 5…6 grade în sud şi sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci ușor față de intervalul precedent. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros în estul ţării şi în zona de munte, unde va mai ninge slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și numai pe arii
restrânse în centru vor fi ninsori slabe. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, dar local și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și -4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător fulguielii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ. Valorile termice se vor situa în general în jurul celor
climatologic specifice acestei perioade din an. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată la începutul intervalului, la munte și în regiunile estice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile multianuale, iar la începutul intervalului vor mai fi condiţii de fulguială.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți șoferii cu MAȘINI DIESEL. Verificarea se face la intervale regulate
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile care atrag  ghinionul ca un magnet. E haos în jurul lor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
„Familia secolului!” Emil Rengle și iubitul lui se țin de cuvânt și s-au pus pe treabă după logodnă: părinți de fată și de băiat!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se face DREPTATE PENTRU ROMÂNIA. Vestea a venit chiar în această noapte: Cea mai mare realizare
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'