PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, 33 de grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă, se va încălzi, cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată vor fi izolat. Mercurul din termometre va ajunge până la 33 de grade Celsius.

09 iun. 2017, 11:07
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, 33 de grade în termometre

PROGNOZA METEO IN TARA În sud-estul tării cerul va fi mai mult noros si local va ploua. În
restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe litoral si pe crestele Carpatilor de Curbură. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade pe litoral. Izolat, spre sfârsitul noptii, vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări în prima parte a intervalului, dar conditiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va însenina treptat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi 12…14 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În cursul zilei vremea va fi în general frumoasă, se va încălzi,
cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată vor fi izolat, în special în zonele montane. Seara si noaptea, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat si vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului în Banat, Crisana, Oltenia, la munte, local în Maramures, Transilvania si izolat în restul teritoriului. Pe arii restrânse cantitătile de apă vor depăsi 15…20 l/mp si vor fi conditii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei si 30 de grade, izolat, în Oltenia.

PROGNOZA METEO LA BUCURESTI. Vremea va fi în general frumoasă si se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții când vor fi conditii pentru averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar
accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales pe parcursul zilei, în zonele de deal si de munte si local în restul teritoriului. Pe spatii mici va cădea grindină si se vor înregistra cantităti de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in vest-nord-vest.

PROGNOZA METEO LA BUCUREŞTI. Vremea va fi usor instabilă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice si posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI ÎN ŢARĂ Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi
variabil, cu înnorări temporare si pe arii restrânse averse si descărcări electrice, mai ales după-amiaza si seara. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.
Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade pe litoral si 30 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele
înnorări după-amiaza, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi temporar
noros si vor fi ploi de scurtă durată, local la munte si în nord-estul teritoriului si izolat în rest. Vântul va avea unele intensificări, mai ales ziua, în zona de munte, precum si în regiunile nordice, centrale si de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral si 33 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI SI VINERI. Vremea va fi caldă. Temporar vor fi averse
la munte si pe arii restrânse în celelalte regiuni, mai ales spre sfârsitul intervalului.