PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine călduroasă, CANICULARĂ în orele amiezii

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi în creștere. În weekend, vremea va fi caniculară în orele amiezii. La începutul săptămânii viitoare vor fi ceva averse, descărcări electice și intensificări de scurtă durată la vântului.

19 iul. 2017, 12:17
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine călduroasă, CANICULARĂ în orele amiezii

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor avea valori de la 9 grade în estul Transilvaniei, până la 21…22 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade, mai scăzută, spre 14 grade, în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi în creștere, în special, în regiunile vestice și de sud-vest unde, local, va fi caniculă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice și condiții de grindină, după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montană și cu totul izolat în dealurile subcarpatice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 36 de grade, ușor mai scăzute pe litoral, în depresiunile intramontane și în Subcarpații Getici, unde se vor înregistra 27…29 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 11 și 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade, ușor mai scăzută în zona periferică a orașului.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, caniculară în orele după-amiezii în vestul și sud-vestul țării și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, în special, în zona de munte, unde doar izolat și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 28 de grade pe litoral, până în jurul a 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 23 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în orele amiezii în vestul și sudul țării și izolat în rest, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, după-amiaza și la începutul nopții, în vestul, nordul și centrul teritoriului, precum și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.

Cu totul izolat, vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 grade in nord, in estul Transilvaniei si pe litoral și 38 de grade in sudul Banatului si in vestul Olteniei, iar cele minime vor avea valori între 11…13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…24 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICA În vestul și sudul țării, vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii când, disconfortul termic va fi ridicat, iar în rest, valorile termice vor marca o scădere, față de cele din ziua precedentă.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază și la începutul nopții când, în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime se vor situa între 12…13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…23 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi condiții de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

DE LUNI PANA MIERCURI În primele două zile, vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezilor în regiunile vestice și sudice, apoi temperaturile vor marca o scădere. Mai ales în ultimele două zile, vor fi averse, descărcări electice și intensificări de scurtă durată la vântului, în vestul, centrul și nordul țării, în zonele de munte și local în restul teritoriului.