PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va răci în majoritatea zonelor, în weekend se încălzeşte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant frumoasă, dar mai rece decât ar fi normal la această dată. În zonele joase vor fi condiții de ceață. În weekend, vremea va fi frumoasă și se va încălzi.

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 13:17
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va răci în majoritatea zonelor, în weekend se încălzeşte

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va răci în majoritatea zonelor, mai accentuat în nordul și estul țării, unde valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în est și în nord-est unde izolat va ploua slab, iar după-amiaza și la începutul nopții în regiunile sudice unde local vor fi averse,însoțite de descărcări electrice. În zona montană pe arii restrânse vor fi precipitații slabe care la peste 1800 m altitudine vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și temporar și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei și 20…22 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -4 și 6 grade, ușor mai ridicate în sud-vest. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă local în nord, centru și nord-est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice, deși în scădere ușoară, se vor situa ușor peste cele climatologic specifice la sfârșit de martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi predominant frumoasă, dar mai rece decât ar fi normal la această dată în regiunile din sudul și din estul țării; temperaturile maxime vor fi de la 7 grade pe litoral până la 18 grade în Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între -5 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în vest și sud-vest și mai mult senin în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe litoral. În jumătatea de sud-est a teritoriului, în cursul nopții, izolat se va produce brumă. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească unde se va produce brumă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi predominant frumoasă și în încălzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, ușor mai scăzute în estul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, mai mici, spre -5 grade, în depresiunile intramontane. Se va produce brumă pe arii restrânse în estul și în sud-estul Transilvaniei și cu totul izolat în rest, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

De duminica pana marti. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în cea mai mare parte a țării peste cele normale în primele zile de aprilie. Probabilitatea de apariție a ploilor va crește spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în centrul, nordul și vestul teritoriului.