PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni călduroasă, temperaturile ajung până la 34 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi caldă și predominant frumoasă. De vineri, vremea devine în general instabilă, cu ploi mai frecvente și mai însemnate cantitativ în jumătatea de nord a țării.

11 iun. 2017, 10:53
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni călduroasă, temperaturile ajung până la 34 de grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări și doar izolat ploi slabe în primele ore în zona montană și deluroasă din sud-vest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare; vor fi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în zonele montane și submontane și cu totul izolat în restul țării, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în centru. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind călduroasă în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și zona montană unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, mai ridicate în sudul Olteniei și al Munteniei, până la 33…34 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul și în estul teritoriului, dar și în zonele montane și submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în scădere ușoară față de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse între 20 și 32 de grade și minime între 6 și 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condiții reduse de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în continuare în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-estice, la deal și la munte unde pe arii restrânse vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, SAMBATA, DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă, cu ploi mai frecvente și mai însemnate cantitativ în jumătatea de nord a țării, unde regimul termic va fi caracterizat de valori în general mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii iunie.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă, dar vor fi condiții pentru ploi temporare.