PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade.

06 mart. 2017, 14:12
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi după-amiază și noaptea vor fi ploi, mai ales averse, în sud-vestul țării, local în vest și sud și izolat în rest. Cantitățile de apă pot depăși pe spații mici 15…20 l/mp în Munții Banatului și în Carpații Meridionali. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în regiunile sud-vestice și sudice. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele joase.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări și va ploua slab, după-amiază și în timpul nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată, îndeosebi în nord-vestul și centrul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Transilvania, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, ziua, în Banat, Oltenia și pe arii restrânse în Crișana, Muntenia și Transilvania, iar noaptea, doar izolat în jumătatea de vest a teritoriului. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, precum și în regiunile sudice și sud-estice. Dimineața și noaptea, în zonele joase, îndeosebi din est, local va fi ceață, trecător asociată cu burniță.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua, când vor fi posibile ploi, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări și va ploua, în cursul zilei, local în vest și nord-vest și izolat în rest, iar seara și noaptea, pe arii relativ extinse, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice. La munte, la altitudini de peste 1400 de metri, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în cursul serii și al nopții, când va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar minima va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a intervalului, va mai ploua, local în sudul și sud-estul țării și izolat în rest. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în Bărăgan, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade. În zonele joase dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.