PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în general frumoasă, temperaturi de până la 20 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obisnuit în prima decadă a lunii martie. Valorile de temperatură vor fi în majoritatea zonelor mult mai ridicate decât cele normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade si 20 grade.

02 mart. 2017, 14:20
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în general frumoasă, temperaturi de până la 20 de grade

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil la senin, exceptând zonele joase de relief, unde în primele ore ale zilei si din nou noaptea pe arii restrânse vor fi nori si ceată, asociate izolat cu burnită. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei, se vor încadra între 8 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in Oltenia si in Muntenia.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil, exceptând primele ore ale zilei si a doua parte a noptii când vor fi nori si conditii de ceată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă si ceată în prima parte a zilei si din nou noaptea în regiunile sud-estice si înnorări temporare începând din orele serii în vestul si nord-vestul tării, unde va ploua izolat. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, dar local si în vestul teritoriului si în partea de est si sud-est. Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele obisnuite la începutul lunii martie în majoritatea zonelor, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 si 18 grade. (9 grade pe litoral si 19 grade in Lunca Dunarii si Dealurile de Vest)

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări si ceată la începutul zilei si noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14… 15 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile de temperatură vor fi în majoritatea zonelor mult mai ridicate decât cele normale la această dată. În zonele joase din sud, est si centru, mai ales în prima parte a zilei, va fi nebulozitate si ceată, iar în restul tării vor fi înnorări temporare. În vest si nord-vest local va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în Câmpia de Vest si în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 si 19 grade. (9 grade in nordul litoralului si 20 de grade in Lunca Dunarii)

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul va fi variabil, cu înnorări si ceată în prima parte a zilei si noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO LUNI – Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obisnuit în prima decadă a lunii martie. Cerul va avea înnorări si va ploua în toate regiunile. În zona montană înaltă precipitatiile vor fi sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade in depresiuni si 17 ….18 grade in sud-est. Izolat vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO MARTI si MIERCURI – Desi în scădere, valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice ale perioadei. Va ploua în majoritatea zonelor tării.