PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Temperaturi de primăvară la mijlocul lunii noiembrie

Publicat: Duminică, 12 Noiembrie 2017 16:30 // Actualizat: Duminică, 12 Noiembrie 2017 16:30 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Pentru zilele următoare, meteorologii anunţă o încălzire a vremii, fiind aşteptate temperaturi de primăvară în luna noiembrie. Maximele vor atinge 20-21 de grade Celsius. Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturi încep să scadă, apropiindu-se de normalul termic al perioadei.

Foto: Story Photography

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. În regiunile vestice și nord-vestice cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor putea depăși, cu totul izolat, 20...25 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, ploi sau burniță vor fi pe spații mici, iar dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări pe parcursul zilei, în vestul, nord-vestul și nord-estul țării, unde (mai ales în Banat) la rafală se vor atinge, pe arii restrânse, 55...60 km/h și la munte, unde pe creste vor fi viteze de peste 80...85 km/h. În rest, vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 4 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ceață, în orele dimineților. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARŢI. Temperatura aerului va fi în scădere în jumătatea de nord a țării, mai accentuată în nord-est, însă, în majoritatea regiunilor vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Valorile termice maxime se vor încadra între 4 grade în nordul Moldovei și 18 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, local în vestul, sud-vestul și centrul țării și izolat în rest. În Carpații Orientali, mai ales la altitudini mari, pe arii restrânse vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul țării. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci, dar va rămâne caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14...16 grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Deși vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară și în regiunile sudice și sud-estice, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros, local, dimineața și noaptea va fi ceață, iar izolat va burnița sau va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice, deși în scădere semnificativă față de zilele anterioare, se vor situa în jurul mediilor climatologic specifice datei, maxima se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 5...6 grade. Vor fi nori joși în cea mai mare parte a intervalului, iar dimineața și mai ales noaptea, va fi ceață posibil asociată cu burniță.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi ușor în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul teritoriului nu vor fi variații semnificative față de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări, mai persistente în sud și est. Pe arii restrânse va fi burniță, iar în orele dimineților ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zona litoralului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Înnorările vor persista, trecător vor fi condiții de burniță și mai ales dimineața, ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

PROGNOZA METEO. De vineri până duminică, regimul termic va fi apropiat de cel normal în a doua decadă a lunii noiembrie, iar precipitaţiile vor fi puţine, doar ploi slabe sau burniţă pe arii restrânse.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6677
RON
16 Oct
noapte 10 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H