PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vreme instabilă. Nu scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare răcoroasă și în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în majoritatea regiunilor.

10 iun. 2016, 14:19
PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vreme instabilă. Nu scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Sambata. Vremea va continua să se încălzească, îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele de deal şi de munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea, înnorările se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde, cuprinzând şi regiunile vestice şi centrale. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat. Cantitățile de apă vor depăși punctiform 25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20…21 de grade în Maramureş şi nordul Moldovei și 29…30 de grade în sud-estul Munteniei.

BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă 28…29 de grade, iar minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO. Duminica. Vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea de nord, unde se vor situa sub normele climatologice ale datei. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorările se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade.

BUCUREŞTI. Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii şi vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni. În cea mai mare parte a țării, vremea va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în majoritatea regiunilor, exceptând vestul şi nord-estul unde astfel de fenomene se vor semnala trecător, pe arii restrânse. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate, îndeosebi în zonele de deal și de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI Vremea va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.