PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate în următoarele trei zile

Vremea va continua să se încălzească, devenind cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă. Marţi, temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade in Dobrogea până spre 28 de grade în sud-vest, cu mentiunea ca in zona litoralui si a Deltei Dunarii unde se resimte influenta moderatoare a Marii Negre, termometrele nu vor strange mai mult de 10...15 grade.

04 apr. 2016, 12:44
PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate în următoarele trei zile

MARTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Pe arii restrânse la munte şi izolat în regiunile nordice şi de nord-est, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în nord-vestul ţării dar si şi în deltă.

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura
maximă va fi de 26…27 de grade.

MIERCURI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată cu temperaturi ce vor porni de la 21 de grade in depresiuni si se vor opri la 28…29 de grade în extremitatea sud-vestică şi de sud a ţării. Si pe parcursul acestei zile, in zona litoralui, temperaturile vor fi ceva mai modeste, mergand pana la cel mult 12 grade in delta. Cerul va fi mai mult senin cu înnorări spre seară şi noaptea, în jumătatea de nord, când, pe arii restrânse în zonele montane şi izolat în rest, vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va mai avea unele intensificări în Delta Dunării şi pe crestele montane, iar în celelalte regiuni va sufla slab până la moderat.

BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 27…28 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab.

JOI.Vremea va fi deosebit de caldă, pentru prima decadă a lunii aprilie. Sunt asteptate temperaturi de vara, potrivite pentru inceputul lunii iulie, pentru ca meteorologii anunta intre 21 de grade in depresiuni si 30 de grade in Lunca Dunarii, mai scazute pe litoral, pana la 14….15 grade in Delta Dunarii.Soarele va fi generos, dar ca intr-o autentica de vara, după-amiaza se aduna norii de furtuna în zonele de deal şi de munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de
scurta durata cu tunete si fulgere.

BUCUREŞTI.Vremea va fi deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii aprilie, cu 28…29 de grade dupa orele pranzului, la umbra. Va fi soare din belsug si vant linistit.

TENDINTA

Incepand de vineri temperatura aerului va scadea usor si treptat, astfel ca vom incheia saptamana cu temperaturi mult mai apropiate de cele potivite pentru data din calendar. Vorbim despre maxime cuprins intre 14 si 22 de grade. Totodata incep si ploile. La inceput acestea isi fac aparitia peste jumătatea vestică, pentru ca mai apoi sa se extinda in majoritatea regiunilor. Meteorologii anunta in special averse, adica acele ploi de vara, insotite de descărcări electrice.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Temperaturi de vară la mijlocul lunii aprilie