PROGNOZA METEO. Vreme geroasă, cu ninsori mai mult la munte

PROGNOZA METEO. Vremea va continua să fie rece, în următoarele trei zile. Cerul va fi temporar acoperit de nori si mai ninge în zona montană şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

07 feb. 2015, 15:39
PROGNOZA METEO. Vreme geroasă, cu ninsori mai mult la munte

PROGNOZA METEO. Incheiem saptamana cu vreme rece, asta pentru ca in orele amiezii nu sunt asteptate temperaturi mai mari de -4 grade in depresiuni şi cel mult 4 grade pe litoral şi în vestul extrem. Cerul va fi acoperit de nori si va ninge la munte, dar si în vestul, centrul şi nordul ţării. Vantul mai prinde putina putere si este mai nervos prin regiunile vestice, sudice şi zona de munte şi izolat în rest, cu rafale de 50-55 km/h, spulberând zăpada.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Duminica, cerul va fi innorat, in Bucuresti, mare parte din zi, si mai ales după-amiaza şi seara sunt asteptate, din nou, ninsori, dar slabe cantitiv. Vântul va fi mai agitat peste zi, apoi slăbeste în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, adica ceva mai rece decat ar fi normal.

PROGNOZA METEO. Pentru luni. meteorologii anunta vremea rece, cu maxime de la numai -6 grade în depresiuni, pana la cel mult 3 grade pe litoral. Cerul va fi temporar acoperit de nori si mai ninge în zona montană şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul nu se domoleste prin est şi pe la munte, cu viteze ce vor depăşi local 45-50 km/h, accentuand astfel senzatia de rece.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Saptamana viitoare debuteaza cu vreme rece pentru această perioadă a anului si in Capitala, unde temperatura nu trece de 0…1 grad. Nu scapam de nori, dar se mai vede din cand in cand si soarele. Trecător vor mai fi condiţii de fulguială in conditiile in care vantul sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. Vremea ramane rece pentru această perioadă pe parcursul zilei de marti, mai ales ca dimineata este ger local în centrul şi sudul ţării şi izolat în rest. Va fi soare, acoperit de nori din cand in cand temporare în zona montană, dar si prin în nord-vestul, centrul şi sud-estul ţării, unde izolat va ninge. Vântul va mai avea unele intensificări în regiunile estice, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4…-3 grade în depresiuni şi, izolat, în sudul extrem şi 3 grade în Banat.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Ziua de marti incepe si in Capitala cu vreme geroasa, dar nici spre orele paranzului temperaturile nu cresc foarte mult desi se arata si siarele printre nori, in conditiile in care vantul nu se domoleste de tot. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade.