PROGNOZA METEO. Vremea este caniculară, dar ploile vor răcori atmosfera

PROGNOZA METEO. Următoarele zile vor fi dominate de o vreme căluroasă, chiar caniculară, pe alocuri, însă serile ne vom bucura de răcoarea adusă de câteva ploi de scurtă durată.

04 aug. 2014, 14:25
PROGNOZA METEO. Vremea este caniculară, dar ploile vor răcori atmosfera

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în sud-est, dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie, local în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în rest. Ploile pot avea caracter torenţial, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade in estul Transilvaniei şi în izolat in vestul teritoriului  şi 35 de grade in est si sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea călduroasă şi marţi, cu 33…34 de grade la umbra. Cerul va fi variabil, dar totuşi este rost să ne răcorim pentru că spre seară sunt posibile ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea de vest a ţării şi pe arii restrânse în rest. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere uşoară faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 25 în Banat, Crişana şi estul Transilvaniei şi 34 de grade in Moldova, Muntenia şi Dobrogea.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri va fi soare , dar spre spre seară şi la începutul nopţii, se înmulţesc norii ce aduc ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, În jumătatea vestică a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată. Vor fi nori ameninţători şi ce vor lăsa pe arii relativ extinse averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul regiunilor, vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala cu totul izolat, spre seară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest şi 34 de grade în sud-estul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi călduroasă, dar cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va rămâne instabilă în jumătatea nord-vestică a ţării precum şi în zonele de deal şi de munte, iar in weekend sunt aşteptate averse şi descărcări electrice îndeosebi în zonele de deal şi de munte, dar pe arii mai restrânse şi în restul teritoriului. Izolat, se vor strânge cantiţăti importante de apă şi vor fi condiţii de grindină. Totuşi, temperaturile vor fi cele ce vor ţine capul de afiş al acestor zile, asta pentru că vremea se va menţine călduroasă în toată ţara, izolat caniculară în regiunile sud-estice, cu maxime termice între 27 şi 35 de grade.