PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de toamnă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii preconizează o vreme frumoasă de toamnă, cu temperaturi răcoroase, tocmai de ce aveam nevoie după vremea caniculară din ultimele luni.

07 sept. 2015, 12:25
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de toamnă în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se va menţine răcoroasă în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice şi la munte, iar în prima parte a zilei şi în estul extrem, zone unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…18 grade în Maramureş, estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 26 de grade în Muntenia şi sudul Olteniei. Izolat, dimineaţa se va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Marţi, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea la începerea NOULUI AN ŞCOLAR

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea rămâne răcoroasă în vestul şi în nordul ţării, în timp ce în restul teritoriului putem vorbi despre temperaturi în acord cu data din calendar. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul ţării unde pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul se agita pe la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…18 grade în nordul extrem şi 26…27 de grade în partea sudică a teritoriului. Dimineaţa, izolat se  va semnala ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea se va menţine predominant frumoasă, cu un regim termic normal pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre dimineaţă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal pentru această perioadă din an. Ziua, soarele împarte cerul cu norii, dar numai pe arii restrânse, mai ales la munte, va ploua slab. Noaptea, ploile se înmulţesc, cu precădere în jumătatea de sud-vest a ţării, unde izolat se pot cumula cantităţi de apă însemnate, iar ploile vor fi însoţite trecător şi de descărcări electrice. Vântul va deveni moderat, cu intensificări temporare în sudul şi sud-vestul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în nordul Moldovei şi 27 de grade în Muntenia şi vestul Dobrogei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Joi, vremea are un aspect plăcut de toamnă, cu o maximă a temperaturii aerului de 25…26 de grade. Ziua începe cu soare, dar spre seara încep să se adune norii, dar numai noaptea este posibil să înceapă să plouă. Vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO. Vineri şi sâmbătă, vremea va fi închisă şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Totodată va ploua pe arii extinse şi sunt aşteptate cantităţi de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade. Începând de duminică, totuşi, temperaturile încep să crească şi să se apropie de ceea ce ar fi normal să avem în termometre în această perioadă a anului.