PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine rece, dimineaţa şi noaptea va fi ger

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când va fi ger. De joi se va încălzi în majoritatea zonelor țării. În Bucureşti, deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, dimineața și noaptea va fi rece.

22 ian. 2018, 16:22
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine rece, dimineaţa şi noaptea va fi ger

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi mai mult noros și izolat va ninge slab la munte precum și în centrul, sudul și estul țării. Vântul va sufla slab până la moderat, cuintensificări temporare în estul Munteniei și Dobrogea, unde vitezele vor fi de 45…55 km/h, iar pe litoral 60 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile minime, mai scăzute decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între -11 și -2 grade. Se va semnala ceață pe arii restrânse în zonele joase, cu precădere în Moldova.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și trecător vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -4…-3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar geroasă spre sfârșitul nopții în cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei, iar izolat și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade izolat in Moldova și 4, poate 5 grade in Banat, iar minimele se vor situa între -17 garde in estul Transilvaniei și -3..-2 grade în vestul Olteniei și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, însă doar cu totul izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când va fi ger local în Moldova și Transilvania, pe arii restrânse Muntenia, Oltenia și Maramureș și numai izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade izolat in Moldova și 5 grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -19 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări mai persistente în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, unde izolat va ninge slab, precum și în regiunile nordice și nord-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține rece, mai ales dimineața, dar și în cursul nopții, când la periferia orașului este posibil să fie ger. Temperatura maximă va fi în jurul a 1 grad, iar cea minimă de -9…-7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va încălzi în majoritatea zonelor țării, dar dimineața și noaptea va fi ger pe arii restrânse, mai ales în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in estul Transilvaniei și 9 grade in Dealurile Banatului, iar cele minime se vor încadra între -11 și 1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -14 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Local, îndeosebi dimineața și noaptea, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, dimineața și noaptea va fi rece, cu valori termice apropiate de limita gerului, îndeosebi în zona preorășenească. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -9…-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a țării, dar dimineața și noaptea, în continuare va fi ger pe arii restrânse, mai ales în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -11 și 2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Local va fi ceață, îndeosebi dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească. La începutul și sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Îndeosebi în vest, centru și nord-vest, dar și în zonele de deal și de munte, valorile termice se vor situa peste cele normale pentru sfârșitul lunii ianuarie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, dar în continuare, mai ales dimineața și noaptea, pe arii relativ restrânse va fi ceață.