PROGNOZA METEO. Vremea se menţine frumoasă, cu temperaturi de vară

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme frumoasă în următoarele zile, cu temperaturi de până la 34 de grade.

15 sept. 2015, 11:35
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine frumoasă, cu temperaturi de vară

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă din an în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Banat, sudul Crişanei şi Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 22…23 de grade pe litoral şi 30…32 de grade în vestul şi centrul teritoriului. Cu totul izolat, dimineaţa va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea se va menţine frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va menţine frumoasă şi va fi mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii septembrie, în special în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23…24 de grade pe litoral şi 33…34 de grade în vest şi în centru. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Crişana şi Moldova. Izolat se va semnala ceaţă.  

VREMEA IN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că vremea va deveni călduroasă în aproape toată ţara, cu temperaturi maxime de la 24…25 de grade pe litoral până în jurul a 35 de grade în Câmpia şi Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Izolat se va semnala ceaţă, în special în partea de sud-est a teritoriului.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va deveni călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 30…31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO. Sâmbata, vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, cu precădere în vest şi în centru, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 35 de grade. Începând de duminică însă, valorile termice diurne vor marca o scădere treptată, dar abia la începutul săptămânii viitoare se vor apropia de mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Totodată, creşte şi probabilitatea de ploaie, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în restul teritoriului.