Protest extrem al unei sportive din Statele Unite după ce Donald Trump a fost ales preşedinte

Jucătoarea americană de fotbal Ella Masar McLeod, care evoluează la echipa suedeză FC Rosengard, a anunţat că refuză să se întoarcă în Statele Unite cât timp Donald Trump va fi preşedinte.

11 nov. 2016, 12:17
Protest extrem al unei sportive din Statele Unite după ce Donald Trump a fost ales preşedinte

„Este înfricoşător. Am avut timp să discut cu oamenii care au votat pentru Donald Trump şi mi-au spus că au făcut-o pentru că nu doreau ca o femeie precum Hillary Clinton să-i succeadă lui Barack Obama”, a declarat McLeod pentru cotidianul suedez Sydsvenskan.

„Nu înţeleg, pentru că eu sunt o democrată… Este rezultatul propriei noastre ignoranţe, care a arătat că nu putem vedea Statele Unite într-o perspectivă mai largă”, a precizat jucătoarea, în vârstă de 30 ani, selecţionată de cinci ori în naţionala americană.

Potrivit Agerpres, ea a dezvăluit că l-a întâlnit pe Donald Trump, însă nu are amintiri prea plăcute legate de viitorul preşedinte al SUA: „L-am întâlnit pe Trump cu ocazia unui dineu şi cred că este un om înfricoşător”.

Din acest motiv, Ella Masar McLeod a cerut o prelungire cu patru ani a contractului său cu FC Rosengard, club din oraşul suedez Malmo.

„Nu voi reveni în Statele Unite cât timp Donald Trump va fi preşedinte”, a adăugat jucătoarea americană.

Vezi si: Mark Zuckerberg, despre victoria lui Donald Trump: „E o nebunie să spui că Facebook l-a ajutat să câştige alegerile”