Proteste în Piaţa Victoriei şi la PSD. Aproximativ 200 de oameni au manifestat împotriva partidului de la guvernare

Aproximativ 200 de persoane protestează, duminică seara, în fața sediului PSD din Capitală, după ce au anterior au manifestat aproximativ 40 de minute în Piața Victoriei.

16 iul. 2017, 19:04
Proteste în Piaţa Victoriei şi la PSD. Aproximativ 200 de oameni au manifestat împotriva partidului de la guvernare

Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei în jurul orei 20,00, iar după circa 40 de minte au plecat spre sediul PSD.

În cadrul protestului din zona Piața Victoriei, protestatarii au strigat, printre altele, „CCR, sluga PSD”, „PSD, ciuma roșie”, „Justiție, nu corupție”, „Firea nu uita, capitala nu-i a ta!”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”, „Să vă fie frică, poporul se ridică!”.

Manifestanții au pancarte cu mesaje precum „Dragnea, tu când ne furi, cum ceri autorizație?„, „Cum poate un repetent să dețină un Parlament?„, „România, stat de drept sau polițienesc?„, „Justiție, nu corupție„, „Spune nu corupției„, „Firea și cu Carmen Dan bagă bețe în zadar!„, „Dragnea, nu mai folosi partidul și Parlamentul contra poporului!„, „Nu puteți voi amenda cât putem noi protesta„, „Minciuna și hoția guvernează România!„.

Proteste au fost şi la Cluj, unde câteva zeci de persoane au scandat lozinci anti-guvernamentale, în centrul municipiului Cluj-Napoca, iar apoi au pornit într-un marș pe străzile din zonă.