PRU prezintă lista membrilor excluşi din partid. Bogdan Diaconu a făcut apel la unitate

Un comunicat de presă al PRU anunţă că s-a constatat încălcarea deosebit de gravă a statutului partidului de către anumiți membrii, drept pentru care s-a propus și s-a votat cu unanimitate de voturi excluderea acestora din Partidul România Unită

08 feb. 2017, 18:53
PRU prezintă lista membrilor excluşi din partid. Bogdan Diaconu a făcut apel la unitate

„În urma ședinței Biroului Permanent Național al Partidului România Unită din data de 08.02.2017 ora 14:00, au fost stabilite măsuri organizatorice și politice pentru menținerea liniei statutare și doctrinare a partidului.

În cadrul acestei ședințe s-au analizat o serie de acțiuni defăimătoare și tendențioase petrecute în ultima perioadă și s-a constatat încălcarea deosebit de gravă a statutului partidului de către anumiți membrii, drept pentru care s-a propus și s-a votat cu unanimitate de voturi excluderea acestora din Partidul România Unită.

Citeşte şi:  Partidul România Unită: Bogdan Diaconu este preşedintele partidului

La finalul ședinței, Președintele Partidului România Unită, dl. Bogdan Diaconu a făcut apel la unitate și a cerut tuturor colegilor mobilizarea în vederea organizării Congresului P.R.U. din data de 25 Martie 2017.

Pe această cale vă informăm că în data de 08.02.2017 la ora 01.00 ( noaptea ) sediul central al P.R.U. a fost spart și s-au sustras mai multe bibliorafturi cu documente originale ale partidului, poliția deschizând o anchetă”, se arată în comunicatul PRU.

Lista persoanelor excluse din partid în ședința BPN al PRU din data de 08.02.2017:

Cristian Rizea
Horațiu Șerb
Ovidiu Isăilă
Rudi Bugă
Vasile Vlașin
Seidamet Mudin
Robert Bugă
Sorin Cazan
Valerian Moraru
Adrian Pavel Mureșan
Radu Bratu Iorga