Pune pâinea în frigider, învelită în câteva prosoape de hârtie. Incredibil cum o găseşti a doua zi

Prosoapele de hârtie le găsim în fiecare casă. Multe gospodine preferă prosoapele obișnuite, iar cele de hârtie sunt puse pe rafturi ca rezervă.

20 ian. 2018, 11:29
Pune pâinea în frigider, învelită în câteva prosoape de hârtie. Incredibil cum o găseşti a doua zi

Vă propunem câteva modalități utile pentru folosirea prosoapelor de hârtie:

1. Poti folosi servetele din hartie ca filtru pentru surplusul de grasime din supa. Cum? Ai nevoie de o sita mare pe fundul careia sa asezi doua-trei straturi de servete din hartie. Strecoara supa prin aceasta sita si surplusul de grasime va fi absorbit de hartie.

2. Daca obisnuiesti sa pastrezi painea in frigider, atunci cel mai bine ar fi sa o invelesti in cateva prosoape de hartie inainte de a o depozita la rece. Acestea vor absorbi umezeala si painea nu se va mai inmuia.

3. Copiii iubesc la nebunie creioanele cerate. E usor de colorat cu ele, insa urmele pe care le lasa pe tesaturi, fie ca e vorba despre haine sau despre husa canapelelor, de exemplu, par imposibil de indepartat. Totusi, daca aplici un servet din hartie peste pata si pe deasupra treci cu un fier de calcat incalzit, urmele de ceara se vor transfera pe hartie.

4. Filtrele de cafea se termina uneori parca prea brusc, motiv pentru care ai putea fi luata prin surprindere. Nu si daca ai la indemana prosoape din hartie, cu care poti inlocui cu succes filtrul.

5. Verdeata se pastreaza mult mai mult timp la frigider daca o invelesti in servete de hartie care absorb umezeala.

7. Ștergeți carnea cu un prosop de hârtie înainte de a o găti, pentru a fi mai crocantă.

8. Tăiați rola prosopului de hârtie în jumătate. Într-un vas turnați apă și câteva picături de ulei de cocos (ricin, măsline). Dacă doriți, puteți adăuga puțin demachiant. Înmuiați jumătate din rola prosopului în amestecul obținut.