Raluca Bădulescu, cerută în căsătorie pe Facebook. Află răspunsul vedetei

La 42 de ani, Raluca Bădulescu trăieşte o perioadă a schimbărilor. După ce slăbit 70 de kilograme şi şi-a pus silicoane, blonda e mai mulţumită ca niciodată de aspectul ei fizic şi este tot mai implicată în proiectele profesionale pe care le primeşte cu mult entuziasm. Dacă toate aspectele sunt favorabile, atunci de ce să nu fie şi măgulită e complimentele pe care le primeşte de la fani.

RomaniaTV.net
09 feb. 2017, 12:30
Raluca Bădulescu, cerută în căsătorie pe Facebook. Află răspunsul vedetei

Felul în care arată acum Raluca Bădulescu nu doar că i-a bucurat pe fanii ei, ci a frânt şi inimi, fiindcă un admirator „înfierbântat” s-a amorezat lulea de jurata „Bravo, ai stil” şi a cerut-o în căsătorie, chiar pe un cont de socializare, scriu cei de la CanCan.ro.

„Raluca vei să fii soţia mea?”, a întrebat admiratorul. Iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apar㪠„Sunt maritată, dar cu drag putem fi prieteni, aşa cum am atât de mulţi şi minunaţi prieteni pe care îi iubesc şi cărora le mulţumesc”.

Nemulţumit de răspuns, fanul i-a oferit şi un răspuns sincer: „Chiar dacă eşti măritată eu tot te iubesc, sper să nu te superi!”.

Citeşte şi  Vica Blochina şi Raluca Bădulescu, SĂRUT INCENDIAR de faţă cu toată lumea FOTO