Raluca de la Bambi, costumaţie penibilă. Cum îi vin colanţii care strigă „Vreau sex, vreau sex” FOTO

"La femeia prost imbracata iti amintesti haina, la femeia bine imbracata iti amintesti persoana”, spunea Coco Chanel. Dictonul se potriveste manusa Ralucai Tanase.

30 ian. 2015, 09:39

Mereu criticate pentru stilul vestimentar „sorcova”, fetele de la Bambi nu de dezmint si parca se incapataneaza sa ia coronita fiecarui top de „prost imbracate”, ca si cand asta ar fi un motiv de mandrie, scrie cancan.ro. Ultima tinuta purtata de blonda Raluca, la un eveniment monden, i-ar face sa planga pana si pe cei doi ochi caprui gratie carora s-a lansat pe orbita showbiz-ului, in anul 2000.

Citeşte şi Denisa de la Bambi nu mai divorţează? Vezi ce se întâmplă acum între cântăreaţă şi medicul Cornel Brotac

Prezenta in urma cu o saptamana la o premiera de film, impreuna cu sora ei, Denisa, Raluca a plecat sigur in graba, de acasa, si s-a „impodobit” cum a stiut ea mai bine, cu tot ce a gasit la indemana. Chiar daca trecusera doua saptamani de la Boboteaza, in momentul in care a avut loc evenimentul, Raluca si-a aratat public regretul ca a trebuit sa renunte la bradul de Craciun si s-a transformat ea insasi intr-unul… umblator.

Citeşte şi Denisa de la Bambi, primele declaraţii despre divorţ FOTO

Altfel, nu se explica de ce a ales o haina de stofa ivoire cu broderie neagra, accesorizata cu o curea elastica inchisa cu o catarama aurie, colanti negri luciosi, decolteu „taiat” de bareta unei genti-postas, cercei din perle si bratari sub forma de matanii. Daca tot e credincioasa, Doamne ajuta sa nu mai iasa asa din casa, de acum inainte. Adevarul e ca nici macar un copil care alege obiecte de pe tava, la aniversarea de un an, nu ar fi putut face un mix atat de eterogen. Desi, de obicei, la o tinuta prost aleasa, exista o singura bomboana de pe coliva, Raluca a reusit performanta sa ne „indulceasca” la dublu: cizmele, o copie ieftina dupa un model celebru Givenchy (Wedge Boots, al caror pret ajunge la 1700 de euro), dar si colantii luciosi care i s-au mulat nepermis de mult atat pe coapsele rotunjoare, cat mai ales pe zona intima. Ce-i drept, stim cu totii ca solista este singura de multa vreme si ca probabil simte nevoia unui iubit, insa chiar nu era cazul sa imbrace, la mall, mult prea uzitatii colanti care parca striga din toate fibrele de tesatura „Vreau sex, vreau sex!”.