Raluca Moianu, în lacrimi la TV la 4 luni de la moartea soţului VIDEO

Raluca Moianu, prima apariție tv la patru luni de la moartea soțului ei, Marius Ancuța. Fosta prezentatoare TV a povestit cu lacrimi în ochi despre ce s-a întâmplat în cea mai neagră perioadă din viața ei.

20 oct. 2018, 12:38
Raluca Moianu, în lacrimi la TV la 4 luni de la moartea soţului VIDEO

Raluca Moianu a trecut prin cea mai neagră perioadă după ce soțul său a pierdut lupta cu o boală îngrozitoare, informează România TV. Cei doi erau împreună de 15 ani și cu toate că în 2013 au trecut printr-un divorț, în cele din urmă s-au împăcat și aveau o familie fericită.

Citeşte şi Raluca Moianu s-a întors la fostul soţ după ce l-a înşelat cu un cameraman. Cum au fost surprinşi cei doi FOTO

„Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Nu si-a imaginat ca sunt totusi atat de puternica. Ultimele lui luni m-au facut si mai puternica”, a spus vedeta TV. Raluca Moianu a povestit cu lacrimi în ochi că soțul său și-a presimțit sfârșitul.

„La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. El imi spunea ca o sa plece. Stia! El era medic. Stia ca va pleca. Eu i-am zis-de unde stii ca nu plec eu. Mi-a spus ca eu trebuie sa raman sa am grija de Mara”, a mai spus Raluca Moianu. 

Marius Ancuța a murit în vara acestui an. Comentatorul sportiv avea doar 50 de ani.