RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Asasinul Daliei Duca, Adrian Hladii, nu s-a sinucis

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii. Moartea acestuia a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară.

24 mart. 2017, 11:21

În urmă cu o săptămână, după tragicul eveniment petrecut pe strada Barcăului, în speranța că suspectul se află încă în zona în care a abandonat mașina și cadavrul Daliei Duca, mai multe patrule de poliție au periat malul Crișului până în apropiere de granița cu Ungaria, scrie bihon.ro.

Citeşte şi Ce au găsit legiştii pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care a omorât-o pe Dalia. Primele concluzii ale necropsiei

Anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge, de-o parte și de alta a Crișului Repede, semn că Hladii s-a rănit în timpul împușcăturilor.

Deși primele concluzii indicau faptul că Hladii ar fi fost împuşcat în zona şoldului, medicii legişti nu au găsit urme de împuşcare în corpul interlopului.

Potrivit surselor, provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.

Caz închis

Din informații mai reiese că în momentul în care mascații, alături de soția suspectului, au intrat în imobil, Adrian Hladii se afla ascuns în dormitorul apartamentului situat pe strada Nufărului. Ușa de la dormitor era blocată, iar soția lui Hladii le-a transmis polițiștilor că aceasta nu ar trebui să fie închisă. În încercarea de a scăpa, interlopul a ieșit pe geam și, ținându-se cu mâinile de pervaz, a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior.

Citeşte şi Dalia Duca, ultima postare pe Facebook. Mesaj CUTREMURĂTOR

Panica de a fi prins l-a făcut pe criminal să nu ia în calcul greutatea corpului său și nici rana de la mâna stângă, motiv pentru care nu a reușit să își ducă la bun sfârșit planul de evadare și a căzut de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază.

Cu toate că a fost resuscitat la fața locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD, bărbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin căderea de la etajul patru.

În momentul de față se continuă investigațiile doar la nivelul la care anchetatorii consideră că Adrian Hladii a avut complici care l-au ajutat să fugă de pe malul Crișului și să se ascundă câteva zile, până când a mers în apartamentul situat vizavi de Lotus Center.