Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Chris Cornell! Se exclude varianta sinuciderii

Soția rockerului Chris Cornell, care a fost găsit mort în camera unui hotel din Detroit, se îndoiește că acesta și-a pus intenționat capăt zilelor. Vicky Cornell susține că decizia acestuia ar fi putut să fie influențată de medicamentele pe care acesta le lua, relatează Sky News.

20 mai 2017, 09:38
Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Chris Cornell! Se exclude varianta sinuciderii

Într-un declarație de presă, soția liderului Soundgarden susține că acesta nu s-ar fi sinucis intenționat. „Ştiu că şi-a iubit copiii şi că nu ar fi dorit să-i rănească, luându-şi viaţa”, spune Vicki Cornell.

„Moartea lui Chris este o mare pierdere dincolo de cuvinte şi a creat un gol în inima mea care nu va mai putea fi umplut vreodată. Toţi cei care l-au cunoscut ştiu c-a fost un tată şi un soţ devotat. Şi a fost cel mai bun prieten al meu. Lumea lui se învârtea în primul rând în jurul familiei şi, desigur, muzica lui era pe locul doi. Fiind în turneu, a luat avionul să petrecem în familie Ziua Mamei. Am vorbit cu el înainte de concertul din Detroit. Am observat că se bâlbâia puţin. L-am întrebat ce are şi mi-a răspuns că e posibil să fi luat una, două pastile Ativan în plus. Apoi am sunat la securitate să verifice dacă totul este în regulă. Ce s-a întâmplat este inexplicabil şi sper că testul toxicologic va aduce detalii suplimentare”, a afirmat soția lui Chris Cornell, într-o declarație de presă.

Mai precis, ea vrea să fie efectuate mai multe teste toxicologice, care să stabilească dacă decizia sa a fost influențată de vreo substanță.

„Ca fost pacient al clinicilor de dezintoxicare, doctorii i-au prescis lui Cornell medicamentul Ativan şi probabil a luat ceva mai multe pastile decât doza recomandată. Familia crede că dacă Chris şi-a luat viaţa, singur nu a ştiut ce face şi probabil vreun drog sau alte substanţe l-au împins la acest gest extrem”, a anunțat, la rândul său, avocatul familiei. Acesta a adăugat că acest medicament poate provoca paranoia sau tendinţe suicidale.

Chris Cornell a fost găsit mort în camera sa de hotel din Detroit, unde ajusese un concert.

Sursa: libertatea.ro