Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţilor Maleon. Ambii ar fi avut relaţii extraconjugale. Amanţii, audiaţi

Ipoteza halucinanta in cazul mortii sotilor Maleon! Atat Anda, cat si Bogdan aveau relatii extraconjugale, iar presupusii amanti ai acestora au fost audiati.

23 feb. 2018, 10:01
Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţilor Maleon. Ambii ar fi avut relaţii extraconjugale. Amanţii, audiaţi

Unii apropiati de-ai sotilor Maleon au precizat ca, uneori, cei doi se mai certau, scrie bzi.ro. Relatia dintre Bogdan si Anda Maleon era una mai „speciala”.

Citeşte şi O altă decoperire macabră lângă casa în care s-au sinucis soţii Maleon. Nenorocirile se ţin lanţ, vecinii sunt înspăimântaţi

„Ei aveau o relatie mai complicata, nici nu stiu cum sa spun. Eu ma intelegeam foarte bine cu ei, discutam multe. Nu pot sa spun ca imi povesteau despre certurile lor, dar imi dadeau de inteles ca uneori nu sunt chiar in relatii bune. In general, era o familie linistita, dar nimeni nu a stat sa ii urmareasca in casa lor”, a precizat un apropiat de-al familei. 

Inca de cand a fost descoperita nenorocirea, unele voci tineau parca neaparat sa precizeze ca Bogdan Maleon avea o relatie extraconjugala. De fapt, unii chiar credeau ca relatia pe care Bogdan Maleon o avea a fost picatura care a umplut paharul si a dus catre sinuciderea Andei.

„S-a presupus ca Bogdan s-ar fi intalnit cu amanta in Ajunul Craciunului, iar Anda i-ar fi cerut sa se intoarca sa stea cu ea. Bogdan s-a intors si s-ar fi certat cu ea”, a precizat o sursa.

In acest caz, exista o urma de logica. Necropsia a stabilit ca cei doi soti au murit la o diferenta de 2-3 ore. Deci, Anda ar fi putut sa se retraga in camera de la etajul vilei si sa-si fi pus capat zilelor, fara ca Bogdan sa stie.

Citeşte şi De ce s-au sinucis soţii Maleon. Detaliul care aruncă în aer ancheta. Ce s-a aflat despre soţia pofesorului de la Iaşi

„Poate ca dupa ce s-au certat, Anda a urcat in camera si s-a spanzurat. Este posibil ca Bogdan sa se fi dus la un moment dat sa o caute si a gasit-o decedata. Probabil ca s-a speriat, s-a simtit vinovat si s-a spanzurat si el”, a precizat aceeasi sursa, pentru BZI.ro.

Ce nu se stie, insa este faptul ca Anda ar fi avut si ea un amant.

Din cate se pare, atat Bogdan Maleon, cat si Anda ar fi avut relatii extraconjugale. Unele surse au precizat ca, imediat dupa inceperea anchetei, atat amantul Andei, cat si amanta lui Bogdan Maleon au fost audiati.