Războiul fanilor cu divele ultraoperate! Mihaela Rădulescu şi Loredana Groza, desfiinţate pe conturile de socializare VIDEO

Mihaela Rădulescu și Loredana Groza, în război cu fanii după avalanșa de operații estetice! Zeci de mesaje acide au fost postate pe paginile de socializare ale celor două dive după cele mai recente retușuri care le-au transformat radical.

30 nov. 2018, 13:49
Războiul fanilor cu divele ultraoperate! Mihaela Rădulescu şi Loredana Groza, desfiinţate pe conturile de socializare VIDEO

Mihaela Rădulescu a declanșat un val de critici după ce a postat o fotografie în care este îmbrăcată în piele din cap până în picioare. Fanii au reacționat imediat și unii dintre ei au criticat-o pentru ținuta care, spun ei, denotă „imaturitate”.

Mihaela Rădulescu, dezvăluire INTIMĂ. Care a fost cel mai inedit loc în care a făcut SEX

„Ai un corp absolut demențial, dar să te îmbraci ca la 20 de ani denotă super multă imaturitate în gândire și e cam penibil. Ai arăta bine și sexy în absolut orice, bani ai, cum de nu te îmbraci mai bine?”, „E o femeie bătrană care nu s-a împăcat cu soarta și e disperată după tinerețe, ajungând de pildă prin vestimentație, să alunece în penibil. Părerile voastre demonstrează doar propria voastră lipsă de bun gust și faptul că idolatrizați fără minte”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Mihaela Rădulescu, din nou GOALĂ pe Internet. IMAGINILE-ŞOC cu care a surprins pe toată lumea FOTO

Chiar dacă, oficial, vedeta a recunoscut doar două operaţii – bustul mărit şi nasul ascuţit – ochii unui estetician spun că Mihaela Rădulescu a exagerat folosind bisturiul. Rinoplastia este mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar buzele sunt exagerate, susțin specialiștii. Mihaela Rădulescu ar fi ales să-şi injecteze pomeţii pentru a-i ridica iar de ridurile de la ochi şi frunte a scăpat cu ajutorul botoxului. Pe lângă toate acestea, vedeta şi-ar fi modificat şi dantura.

Nici schimările Loredanei Groza nu au trecut neobservate de fani. Cântăreața șochează urmăritorii de pe rețelele sociale cu ultimele operaţii estetice, însă cei rămași cu gura căscată nu au avut neapărat cuvinte de laudă la adresa sa. Clientă fidelă a unui medic estetician, Loredana și-a mărit buzele, a apelat la un truc pentru a-și estompa ridurile și a dat volum pomeților cu ajutorul acidului hialuronic.

SCHIMBARE RADICALĂ. Ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Fanii o compară cu Loredana Chivu şi Bianca Drăguşanu FOTO

Fanii artistei s-au declarat total nemulțumiți de schimbările radicale de înfățișare ale Loredanei. Mai mulți au asemănat-o pe cântăreață tot cu o blondă, Loredana Chivu, care la rândul său a făcut nenumărate vizite prin cabinetele esteticienilor.

„O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos” scrie unul dintre urmăritorii Loredanei Groza.

Blonda a primit un val de critici, dar și complimente. Mihaela Rădulescu și Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor, au fost cele care au apreciat transformarea sa.