Răzbunare DUREROASĂ. A fost muşcat de PENIS de AMANTĂ

Un tânăr de 22 de ani, din Botoşani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean cu penisul sângerând abundent, după ce ar fi fost muşcat de partenera de sex.

14 apr. 2016, 09:04
Răzbunare DUREROASĂ. A fost muşcat de PENIS de AMANTĂ

„Pacientul a ajuns în Urgenţe în garda de noapte, prezentând plăgi muşcate la nivelul penisului. Declarativ, a spus că iubita l-a muşcat. Plăgile erau destul de adânci, astfel că a fost nevoie de sutură, fiind aplicate şi patru copci”, a spus un cadru medical de la UPU.

Din câte se pare, bărbatul, care este însurat şi are şi un copil, a ales să trăiască senzaţii tari alături de o femeie pe care a cunoscut-o de curând şi cu care a întreţinut relaţii sexuale ocazionale. Acesta s-a ferit să le spună cadrelor medicale dacă rana i-a fost provocată dintr-un joc sexual sau a fost vorba de o agresiune, însă se pare că totul a pornit în momentul în care tânăra cu care întreţinea raporturi sexuale a aflat că este doar o relaţie pasageră, scrie Monitorul de Botoşani.

Cert este că bărbatul va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale şi prezenţe la spital pentru a fi pansat şi ţinut sub observaţie.