Scandal MONSTRU în fotbal după numirea lui Christoph Daum

Răzvan Burleanu vrea să-l excludă pe Gino Iorgulescu din Comitetul Executiv al FRF. Şeful LPF a încercat să saboteze numirea lui Christoph Daum la echipa naţională a României.

08 iul. 2016, 05:24
Scandal MONSTRU în fotbal după numirea lui Christoph Daum

Razvan Burleanua luat foc dupa ce sase dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv au lipsit de la sedinta in care s-a votat numirea lui Christoph Daum in functia de selectioner. Drept urmare, se pregateste sa faca o prima victima. Gino Iorgulescu se afla la a doua absenta nemotivata din Comitetul Executiv si, potrivit noului statut, poate fi exclus.

Christoph Daum aduce STRĂINI la naţionala României. Primul nume PE LISTĂ

„Presedintele LPFa dat dovada de lasitate. Sediul Stelei s-a mutat in sediul Ligii”, a izbucnit Razvan Burleanu la conferinta de presa, sugerand ca Gino Iorgulescu apara mai mult interesele Stelei.

Christoph Daum, primele declaraţii ca antrenor al României: Vom ataca mereu, indiferent dacă avem sau nu mingea

Decizia lui Iorgulescu de a boicota Comitetul Executiv vine ca urmare a faptului ca FRF a refuzat propunerea Adunarii Generale a Ligii I de a introduce pe ordinea de zi un punct in care urma sa se discute eliminarea obligativitatii folosirii unui fotbalist sub 21 de ani de fiecare echipa in sezonul 2016-2017.

Gino Iorgulescu ocupa si postul de prim-vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal.